zagolicala maštu

'Moje hvarsko vjenčanje': Nina Badrić u bijelome ispred crkve

11.06.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Najnovija objava pjevačice zagolicala je maštu obožavatelja. Nina Badrić pokazala je fanovima fotografiju na kojoj stoji na vratima srednjovjekovne crkve sv. Ivana u Jelsi u bijeloj haljini, držeći oko vrata muškarca koji je okrenut leđima, a dodala je opis 'moje hvarsko vjenčanje' i 'volim te, volim'

Mnogi koji su došli na profil Nine Badrić na Instagramu u prvi mah pomislili su kako pjevačica govori o svom tajnom vjenčanju, ali riječ je tek o snimanju njezina novog videospota. Na fotografiji se može uočiti snimateljska ekipa, a tagiran je i Slavko Sobin koji ima glavnu ulogu u njezinu novom glazbenom uratku koji ovih dana nastaje na Hvaru.

Riječ je o Nininu omiljenom mjestu za odmor, u kojem pjevačica 10-ak godina ima stan, a svojedobno je u razgovoru za tportal otkrila što ju je privuklo našem najsunčanijem otoku.

'Mir. Tamo sam pronašla svoj mir, a to je sve. Imam svoj kutak mira i samoće koja mi perfektno odgovara. Tamo nemam ničega, a opet, to je sve za mene. Nitko me ne 'pegla' i uživam u provedenim danima dolje', rekla je Nina.

Glumac Slavko Sobin, koji se pojavljuje u Nininu spotu, otkrio je kakva je trenutačno atmosfera s Hvara. Ondje je, među ostalim, obavio svoje prvo ovoljetno kupanje. Našalio se i da ga je snimanje za Ninin novi spot 'Volim te volim' izbilo iz cipela.

View this post on Instagram

Izbilo me iz cipela. #shooting #hvar #volimtevolim

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT