na zatvaranju sff-a

Modno usklađeni: Tomislav Tomašević u rijetkom izlasku sa suprugom Ivom

18.08.2023 u 22:19

Iva Mertić Tomašević i Tomislav Tomašević

Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic

Bionic
Reading

Večeras je zatvoren 29. Sarajevo Film Festival, a crvenim tepihom tom su se prilikom prošetala brojna zvučna imena, među kojima je i ono zagrebačkog gradonačelnika! U Sarajevo je stigao sa suprugom Ivom, a ovo je rijetka prilika da ih vidimo zajedno

Sarajevo je oduvijek znano kao domaćin koji svoje goste cijeni i mazi na poseban način, a poznato je da na Sarajevo Film Festival svi dolaze vrlo uzbuđeni i sretni zbog zarazne atmosfere koja vlada u zraku. Ovogodišnjem festivalu stigao je kraj, a posljednje večeri crvenim tepihom prošetao je i Tomislav Tomašević u pratnji supruge Ive Mertić Tomašević!

Par je na crveni tepih stigao modno usklađen, a zagrebački gradonačelnik izgledao je sretno i ponosno u tamnoplavom odijelu s bijelom košuljom te neizostavnim tenisicama. Njegova supruga također je nosila bijelu košulju koju je uvukla u široke tamnoplave hlače.

Iako je prva dama Zagreba, Iva je odlučila da se ne želi medijski eksponirati pa se o njoj u javnosti ne zna puno.

Ipak, Filmski je festival zasigurno zabavio Mertić Tomašević zbog njezine struke! Prva dama ima diplomu iz komparativne književnosti i fonetike, no danas se bavi jogom.

Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević zaručili su se 2015. godine, a vjenčali se godinu dana kasnije. Oboje dijele strast prema aktivizmu te trčanju i planinarenju, a Iva je suprugova podrška i u političkoj karijeri.

'Smrt djevojčice sa žigicama'

Nasmijani Navojec prošetao crvenim tepihom, a uz njega i ostatak filmske ekipe

Pogledaj galeriju