U ZAGREBU

Modno usklađen mladi glumački par nije propustio premijeru predstave 'Gle, kako dan lijepo počinje'

16.10.2020 u 22:43

Bionic
Reading

Premijerom predstave 'Gle, kako dan lijepo počinje' započeli su IX. Bobijevi dani smijeha u zagrebačkom Histrionskom domu, a poznatih lica nije nedostajalo

Zagrebački glumac Hrvoje Klobučar i njegova djevojka Ana Marija Percaić modno su se ukladili u kombinacijama koje uključuje neprolazni modni trend, crnu kožu.

Ana Marija je plijenila poglede u zanimljivom crnom topu od prozirne tkanine i crnoj kožnoj suknji koju je sparila s trendi visokim čizmama koje su ove sezone veliki hit.

  • +3
Premijera predstave 'Gle, kako dan lijepo počinje' Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Predstavu koja je izvedena uz epidemiološke mjere nisu propustili ni Nada Gaćešić Livaković, Gabi Novak...

IX. Bobijevi dani smijeha i ove će godine uveseljavati publiku u Histrionskom domu i na još jednoj zagrebačkoj pozornici. Festival smijeha koji slavi uspomenu na popularnog glumca i velikog histriona Josipa Bobija Marottija otvorila je histrionska predstava 'Gle, kako dan lijepo počinje' Zvonimira Bajsića u režiji Zlatka Mužića.

U glavnim su ulogama Barbara Vicković i Zlatko Ožbolt, a riječ je o osamnaestoj Mužićevoj režiji za Histrione. Slijedi gostovanje HNK-a Split s predstavom 'Francuzica', a na festivalu će biti izvedena i 'Ćelava pjevačica' Teatra ITD i predstava 'Ne daj se, Njofra' KG Lectirum. Bobijevi dani smijeha trajat će do 30. listopada.