U PARIZU

Modni trijumf Victorije Beckham ostao u sjeni incidenta o kojem sad svi bruje

02.03.2024 u 22:11

Bionic
Reading

Aktivistice za prava životinja iz PETA-e prekinule su reviju Victorije Beckham koja se održavala u Parizu u sklopu Tjedna mode u petak 1. ožujka

Aktivistice za prava životinja prekinule reviju Victorije Beckham u Parizu!

Dok su manekenke šetale pistom aktivistice su se popele na nju, a u rukama su držale transparente na kojima je pisalo 'Viva Vegan Leather'.

  • +10
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Bile su odjevene u kratke majice s porukom 'Okrenite leđa životinjskoj koži' i 'Životinje nisu tkanina'. Pripadnici osiguranja ubrzo su ih ispratili iz dvorane u kojoj se održavala revija.  No dok je Victoria Beckham na kraju revije pozdravljala publiku još se jedan aktivistica uspjela probiti na pistu s istim plakatom. Beckham je na reviju stigla na štakama zbog ranije ozljede u teretani, a u Parizu je izložila svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu.

Bivša 'Spajsica' na Pariškome tjednu mode debitirala je 2022. Revija je održana u hotelu Salomon de Rothschild iz 19. stoljeća, nedaleko od Elizejskih poljana.

Iz prvog reda Victoriju su bodrili njezin suprug David Beckham i djeca Cruz, Brooklyn i Harper. Srednjeg sina Romea, nije bilo, vjerojatno jer se u Londonu, kako se pretpostavlja, oporavlja od prekida s djevojkom Mijom Regan s kojom je u vezi bio pet godina.

Inače, Pariški tjedan mode traje do 5. ožujka, a na njemu svoje modne kolekcije predstavljaju najpoznatiji svjetski modni brendovi poput Chanela, Diora, Hermesa ili i Louisa Vuittona.