'Nije važno gdje, nego s kim'

Modni dvoboj bivših prijateljica: Mirela Forić i Iva Balaban uživaju u Parizu

05.07.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Parizu ovih dana okupio je sve ljubitelje najpoznatijih svjetskih brendova i budućih trendova. Na ovom iznimno bitnom modnom događaju žele biti svi koji nešto znače u modnom svijetu, pa su tako svoju kartu za francusku prijestolnicu osigurale i naše modne ikone, a u središtu pozornosti našle su se i nekadašnje prijateljice i poslovne suradnice te supruge nogometaša Iva Balaban i Mirela Forić Srna

Kada su velike prijateljice i poslovne partnerice na projektu Buro247, Iva Balaban i Mirela Forić Srna, u jesen 2014. raskinule suradnju, nismo ih često viđali na istim društvenim zbivanjima i smanjile su svoja do tada učestala druženja.

Međutim haute couture revije za jesen/zimu 2018., koje se ovih dana održavaju u Parizu, spojile su nekadašnje kolegice.  Budući da se obje bave modom, nije veliko iznenađenje to da su se zatekle na ovom iznimno bitnom događaju za sve koji imaju veze s tom industrijom.

🇫🇷❤️ @chanelofficial #chaneltower #paris #houtecouture @journal.hr

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Ono što je zanimljivo je to da se provode na istim lokacijama, ali u različitim društvima. Već smo ranije spominjali da je gospođa Balaban pokrenuvši vlastiti portal postala izravna konkurentica nekadašnjoj partnerici, a sada je to itekako vidljivo i na svim društvenim mrežama. 

Just a girl under the Eiffel 🗼 #chanelhoutecouture @chanelofficial

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Kako se oba portala bave modom, a obje su dame i velike ljubiteljice elegantnih, skupocjenih krpica, na svojim profilima na Instagramu hvale se gotovo identičnim fotografijama s istih destinacija u Parizu i pritom kao da vode modni rat oko toga koja će više oduševiti svojim outfitima.

We waited long enough for... GABRIELLE ❤#chanelgabrielle @chanelofficial

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Iva Balaban u Pariz je doputovala s kumom i prijateljicom Marijom Bišćan, suprugom nogometaša Igora Bišćana. 'Nije važno gdje, nego s kim', napisala je Iva ispod fotografije s prijateljicom.

Nije važno gdje, nego s kim #moja❤️ #mare 🇫🇷

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Dvije poznate dame uživaju tako na atraktivnim lokacijama u trendi traper izdanjima.

Photo credit my partner in crime @hrystia ❤

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Za to vrijeme Mirela se druži s partnerima sa svog portala te kao i uvijek izgleda besprijekorno. O raskidu suradnje nekadašnjih poslovnih kolegica danas se malo toga zna.

View 🇫🇷😍 #gabriellechanel #gabriellchanelparty #thechanelgabriellefragrance @chanelofficial

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Tek se nagađa zašto je Iva Balaban napustila projekt i zajedničku tvrtku jer su obje dame svih ovih godina ostale vrlo suzdržane na ovu temu.