ŽIVOT MU JE PJESMA

Mnogi će biti ljubomorni: Pogledajte s kojom slavnom osobom se fotografirao Dino Rađa

01.10.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac i 'stanovnik' springfielske Kuće slavnih nerijetko na svom Instagram profilu pokazuje fanovima s kim se sve imao priliku sresti, družiti. Dino Rađa najnovijom objavom izazvao je zavist mnogih ljubitelja lika i djela rock ikone Brucea Springsteena

Početkom srpnja Europom je zavladala groznica Brucea Springsteena. Jedan od najvećih glazbenika svih vremena, naime krenuo je na europsku turneju. Nije poznato je li Dino Rađa imao priliku uživati na jednom od rock spektakala kakve priređuje slavni 'the Boss' i za koje glazbenici tvrde da je vrh svjetske produkcije, ali fotografiju, doduše mutnu, s njim je uspio napraviti.

View this post on Instagram

Born in the USA

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

Osim po košarkaškim uspjesima, poznato je da je Rađa oduvijek bio obožavatelj dobre glazbe, posebno rocka. Imao je i izlet u estradne vode kad je snimio duet s prijateljem Petrom Grašom 'Nisam više ja sa njom', a prije nekoliko godina osnovao je bend D.I.P., s kojim je snimio autorsku pjesmu 'Da je bajker biti lako'. Nerijetko se uhvati gitare i zasvira na koncertima svojih prijatelja, Momčila Bajagića Bajage, Danijele Martinović i drugih.

Izvor: Društvene mreže