ZARUKE NA VIDIKU

Mladi glazbenik spreman je kleknuti i zaprostiti najtraženiju manekenku današnjice

22.11.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Samo sedam mjeseci nakon što su se ponovno pomirili, mladi glazbenik i manekenka spremi su za novi korak u svojoj vezi. Strani mediji pišu da se The Weeknd sprema zaprositi Bellu Hadid

U svibnju ove godine, poznati glazbenik The Weeknd i manekenka Bella Hadid ponovno su prohodali i to gotovo dvije godine nakon prekida. Uslikani su tada u strastvenim zagrljajima tijekom festivala u Cannesu.

Zadnjih šest mjeseci bili su nerazdvojni i pokazali svijetu da je njihova ljubav jača od ičega, a sada su navodno spremni i za novi veliki korak u vezi.

Prema pisanju američkog magazina Us Weekly, 28-godišnji glazbenik sprema se kleknuti i već neko vrijeme bira idealan prsten za svoju odabranicu.

  • +5
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Ludo su zaljubljeni. Zaruke su na vidiku', potvrdili su izvori bliski slavnom paru.

Inače, Bella i The Weeknd prekinuli su u studenom 2016. godine, a samo nekoliko mjeseci nakon, poznati reper ušao je u novu vezu sa Selenom Gomez. Njihova veza nije dugo potrajala, pa su nakon prekida oboje ponovno otišli bivšima u zagrljaj. Selena se tada vratila Justinu Bieberu, a Weekend Belli.

  • +2
Selena Gomez i the Weeknd Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nažalost Bieber i Selena brzo su ponovno prekinuli, a on je prohodao s modelom Haily Baldwin, inače Bellinom bliskom prijateljicom. Potom su objavili zaruke i ekspresno uplovili u bračnu luku.

Čini se kako su upravo oni uzor Belli i njezinom dragom, koji također uskoro planiraju stati pred oltar.

  • +7
Hailey Baldwin i Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia