SLATKA OSVETA

Ljubavni četverokut: Bivši dečko Selene Gomez ljubi atraktivnu ljepoticu zanimljive prošlosti

13.11.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Pjevačica Selena Gomez nakon deset mjeseci veze prekinula je sa slavnim r'n'b glazbenikom The Weekndom, a samo nekoliko dana kasnije započela je intenzivno druženje s bivšim dečkom Justinom Bieberom. No The Weeknd je uzvratio udarac i sada izlazi s Bieberovom bivšom djevojkom

Krajem listopada svjedočili smo prekidu višemjesečne romanse između jednog od najplaćenijih mladih glazbenika današnjice Abela Tesfayea, javnosti poznatijeg pod umjetničkim imenom Weeknd, te pjevačice i glumice Selene Gomez.

Iako su tada službeno potvrdili da se raskid nije dogodio na ružan način niti zbog treće osobe, čini se da su neki iz tog odnosa ipak izašli povrijeđeni. 

Naime samo nekoliko dana nakon prekida lijepa Selena ponovno je u svoj život pustila dugogodišnju i prvu ljubav - Justina Biebera.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ni The Weeknd nije dugo ostao sam. Proteklog vikenda viđen je u prisnom druženju s 21-godišnjom Yovannom Venturom, manekenkom koja je 2015. bila u kratkoj vezi s Bieberom.

I love them so much #theweeknd #bellahadid

Objavu dijeli The Weeknd (@theweekabel)

Tamnoputi glazbenik i atraktivna brineta viđeni su skupa na izlazu iz noćnog kluba, a onda su se samo dan poslije zajedno pojavili i na proslavi rođendana.

  • +13
The Weeknd i Yovanna Ventura Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'The Weeknd i ona su se držali za ruke cijelu noć. Stigli su skupa i bili na proslavi puna dva sata. Nisu se odvajali jedno od drugoga. Sve je izgledalo kao da želi privući pažnju i pokazati da je s nekim. Djelovali su poprilično blisko', rekao je za strane medije jedan od izvora. 

  • +3
Justin Bieber i Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Justin je Selenina prva ljubav i uvijek će u srcu imati posebno mjesto za njega. Osim toga, uvijek se nadala da će okolnosti i vrijeme stati na njihovu stranu i da će se ponovno spojiti', rekao je nedavno izvor blizak lijepoj brineti.