GRDOVIĆ JE IN

'Nije u šoldima sve': Vatreni u autobusu uglas pjevaju neslužbenu himnu

12.07.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Raspoloženje koje je vladalo u autobusu, a potom i u hotelu u kojem je odsjela hrvatska nogometna reprezentacija, nakon sinoćnje spektakularne pobjede nad Engleskom riječima se ne može opisati, a kakva je atmosfera vladala među našim dečkima, najbolje će dočarati videosnimke koje vam donosimo

'Tradicija se nastavlja', napisao je kratko i jasno na Instagramu Vedran Ćorluka, objavivši video iz autobusa, gdje je naša reprezentacija u deliriju, uz pjesmu Mladena Grdovića 'Nije u šoldima sve', slavila senzacionalnu pobjedu protiv Engleske i ulazak u finale.

Tradicija se nastavljaaaaa🇭🇷

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Na snimci se vide nasmijani, ali još uvijek vidno šokirani zbog uspjeha, Ćorluka i njegov najbolji prijatelj iz reprezentacije, kapetan Luka Modrić.

Grdović je kasnije stigao u hotel, gdje je na stolu zasvirao gitaru i uz pratnju nogometaša zapjevao pjesmu Mile Hrnića 'Kome bi šumilo more moje sinje'.

Moja domovina🇭🇷❤️

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Ajmoooooo!

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Slavlje nije moglo proći ni bez 'Moje domovine', a dobru zabavu snimali su gotovo svi reprezentativci i redom objavljivali na društvenim mrežama.

Do sada im je Grdović i njegova 'Nije u šoldima sve', čini se, donosila sreću, a nadamo se da će ista pjesma u autobusu zaoriti u nedjelju u večernjim satima te da će kroz ruke svih njih prolaziti toliko željeni pobjednički pehar.

  • +47
Navijači na stadionu Lužnjiki, Hrvatska - Engleska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX