JELENA GLIŠIĆ

Mjesec dana nakon što je javnosti otkrila da se razvodi, HRT-ova voditeljica ponovno uzela djevojačko prezime

24.06.2021 u 08:44

Bionic
Reading

Nekada Miss Universe, danas poznato lice s malih ekrana, Jelena Glišić prije mjesec je dana otkrila kako je njezinom braku s Krešimirem Lešićem došao kraj. Njihova ljubavna priča počela je na Lošinju, a ljubavi je došao kraj nakon tri godine braka upravo zbog života na dvije lokacije

Nakon što je s javnosti podijelila da njezin brak ipak nije opstao te da se nakon tri godine rastaje od Krešimira Lešića, bivša Miss Universe, danas poznato lice s HRT-a, posljednjim je potezom otkrila kako povratka nema. Na svom Instagram profilu prezime Lešić promijenila je u svoje djevojačko Glišić, baš ono s kojim je Hrvatsku predstavljala na svjetskom izboru za Miss Universe.

Ljubav Jelene Glišić i Krešimira Lešića počela je na njegovom rodnom Lošinju, a svemu je presudio upravo život na dvije lokacije. Sama voditeljica rekla je kako su o rastanku dugo i detaljno razgovarali te da su odluku o razilaženju donijeli zajedno i ne preko noći.

Baš kako su u najvećoj tajnosti donijeli odluku o razvodu, tako su se i vjenčali, krajem 2018. godine u Zagrebu, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i obitelj. Voditeljica je tada izjavila da ju je Krešimir osvojio time što ju svaki dan nasmijava te da nikad nije maštala o svadbi niti je razmišljala o idealnoj vjenčanici jer ih je u životu kao model nosila barem sto.

  • +4
Jelena Glišić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL