DALJE NIJE IŠLO

Ljubavi je došao kraj: Jelena Lešić potvrdila da se rastaje nakon tri godine braka, a otkrila i razlog

25.05.2021 u 15:10

Bionic
Reading

Jedna od mnogima najljepših Hrvatica, HTV-ova voditeljica i bivša Miss Universe, koje se mnogi sjećaju pod djevojačkim prezimenom Glišić, razvodi se od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića nakon tri godine braka

Njihova ljubavna priča počela je na Lošinju, a ljubavi je došao kraj upravo zbog života na dvije lokacije. Jelena Lešić rekla je da su o rastanku dugo i detaljno razgovarali te da su odluku o razilaženju donijeli zajedno i ne preko noći.

'Istina je, Krešo i ja donijeli smo odluku o razvodu. Nijedna tako teška odluka ne dolazi preko noći, puno smo razgovarali. Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost sada se pokazalo kao prepreka. Život na dvije adrese više nam nije opcija, svatko dalje nastavlja svojim putem. To je ujedno sve što ću reći na tu temu', rekla je Jelena za Gloriju.

Podsjetimo, vjenčali su se krajem 2018. godine u Zagrebu na intimnoj ceremoniji na kojoj su bili prisutni samo najbliži prijatelji i obitelj. Braku je prethodila dugogodišnja veza. Voditeljica je izjavila da ju je Krešimir osvojio time što ju svaki dan nasmijava te da nikad nije maštala o svadbi niti je razmišljala o idealnoj vjenčanici jer ih je u životu kao model nosila barem sto.

HTV-ova voditeljica radi punom parom. Osim što Hrvatima donosi sreću u emisiji 'Loto', vodi emisiju o automobilizmu 'Auto Market' te lifestyle magazin 'Klub 7'. Pohađala je visoko učilište u Zagrebu za pravo i financije te je završila dva smjera: upravljanje ljudskim potencijalima i menadžment financija. Mnogima najljepša Hrvatica, koja se titulom Miss Universe okitila 2005. godine, s lošinjskim poduzetnikom će zadržati korektan odnos.

  • +8
Jelena Lešić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL