neuništivi kralj estrade

Mišo Kovač nakon jučerašnjeg navijanja poručio: 'Čim nam dozvole, okupit ćemo se na Poljudu i ponovo zapjevati'

15.11.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Legendarni pjevač nije htio propustiti kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska - Rusija u nedjelju popodne. Inače veliki navijač hrvatske reprezentacije u društvu supruge Lidije pratio je odlučujući sraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022

'U nedjelju sam na Poljudu, skupa sa svojom publikom zapjevao 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš'. Sljedeći puta vidjet ćemo se na istom tom mjestu. Ja sam spreman! Čim nam dozvole, okupit ćemo se na Poljudu i ponovo zapjevati 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš'. Dotad? Ja ne kanim pjevati pred 100 ljudi, jer moju publiku ne čini samo 100 ljudi. Svi znamo koliko ih ima, a ja ću pjevati za sve njih', ispričao je Mišo Kovač za Jutarnji list.

Na stadion je došao u Modrićevom dresu s brojem 10, a sjedio je u svečanoj loži i bodrio reprezentaciju unatoč tome što ima poteškoće sa zdravljem i što je prije nekoliko tjedana zbog kronične opstruktivne bolesti pluća završio na liječenju u splitskoj Klinici za infektologiju. Prije početka utakmice s razglasa se zaorio Mišina kultna pjesma 'Poljubi zemlju', a kad je službeni spiker obznanio da je slavni Šibenčanin na utakmici, stadion je eruptirao skandirajući njegovo ime.

PUNA ARENA

Mišo Kovač na pragu osamdesete još uvijek diže publiku na noge

Pogledaj galeriju

Mnogima je poznato kako je Mišo navijač Hajduka. Na Poljudu je nastupao više puta. Godine 1993. održao je nezaboravan koncert nazvan 'Noć svijeća', a posljednji koncert 'To je moja zemlja' ondje je održao 2019. godine.

Mišo Kovač na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL