NIŠTA GA NE MOŽE ZAUSTAVITI

Mišo Kovač Mišo pobjegao je od ljetnih vrućina iz Dalmacije i sprema se za veliki koncertni spektakl u Zagrebu

28.08.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Nedavno je pjevačkoj legendi odano i veliko priznanje, proglašen je najpopularnijim pjevačem svih vremena i ta titula mu zasluženo pristaje. Mišo Kovač trenutno odmara daleko od ljetnih vrućina, u Zagorju, a jeseni će mu biti obilježena njegovim diskografskim izdanjima te velikim nastupom u zagrebačkoj Areni kojeg publika nestrpljivo očekuje

'Raduje me što je Croatia Records obnovila izdanje 'Rane godine', Original Album Collection, koje se bavi počecima moje karijere i što će ova godina biti obilježena mojim izdanjima. Posebno sam sretan zbog predstojećeg albuma na kojem sam isto sasvim sam birao pjesme za svoju publiku, Antologija sa 140 pjesama, koja izlazi isto u izdanju Croatia Recordsa', najavio je Mišo Kovač za Jutarnji list.

Ranije se osvrnuo na svoje vjerne slušatelje koji s velikim veseljem očekuju njegov koncert u Areni Zagreb nazvan 'Samo nas nebo rastavit može' kojeg će Mišo održati 26. listopada. 'Publika je meni sve. Da nema publike, rekao sam to davno novinarima, ja bih prodavao ribu na ribarnici. Što je isto častan posao', poručio je.

Slavni Šibenčanin je zbog komplikacija sa zdravljem potkraj veljače završio u bolnici gdje se liječio zbog ozbiljnih respiratornih problema u zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu, no sada je u dobroj formi. U srpnju je proslavio 78. rođendan, a njemu u čast aodržan je i veliki glazbeni hepening u Splitu u čast njegovih 50 godina umjetničkog rada.

RETROSPEKTIVA

Večer posvećena Miši Kovaču: Splićani i njihovi gosti pjevali najveće hitove

Pogledaj galeriju