VELIKO PRIZNANJE

Mišo Kovač bit će proglašen najpopularnijim pjevačem svih vremena

06.06.2019 u 09:46

Bionic
Reading

Ovog vikenda u Splitu će se održati humanitarni koncertni spektakl 'To je moja zemlja'. 'Kralj estrade' kako ga mnogi nazivaju i jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima na Poljudu će dobiti posebno priznanje

'Mnogi su primijetili da na popisu sačinjenom od zavidnih imena kreme domaće glazbe nema onog koji je živući simbol hrvatske zabavne glazbe. Iako smo to željeli sačuvati kao iznenađenje za publiku mjesecima se već do najsitnijih detalja razrađuje kako na najbolji način obilježiti 50 godina umjetničkog rada Miše Kovača. Još jednom pretreseni su svi podaci prodanih nosača zvuka od diskografskih kuća, broja rasprodanih dvorana i stadiona, emitiranja glazbe s radio postaja, festivalskih nagrada i još jednom su se svi uvjerili u neprikosnovenost brojki koje idu u korist Miše Kovača', poručuju organizatori koncerta na Poljudu.

Mišo će biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena na ovim prostorima, piše Dalmatinski portal.

Mišo Kovač trenutno se nalazi na odmoru gdje se sprema za već najavljene koncertne spektakle, a organizatori će učinit sve da slavni Šibenčanin po četvrti put bude na Poljudu.

HNK Hajduk je suorganizator ove humanitarne priredbe, a iz prihoda će se donirati sredstva za kupnju laparaskopskog stupa s potrebnom opremom za laparaskopske i endoskopske operacije Zavoda za urologiju KBC-a Split.

  • +3
Mišo Kovač Izvor: Cropix / Autor: Cropix