O SVEMU POMaLO

Mišo Kovač: 'Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu'

19.11.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon nastupa u Frankfurtu proteklog vikenda legendarni šibenski pjevač sprema se za još jedan veliki nastup pred splitskom publikom sredinom prosinca te u studiju snima novi album koji izlazi sljedećeg proljeća. Premda se posljednjih godina Mišo Kovač povukao iz medija, odlučio je ispričati kako provodi dane, što prati na društvenoj sceni te je govorio o voljenoj supruzi

Nakon šest desetljeća bavljenja glazbom nije mu, kaže, bilo teško izabrati nove pjesme za novi uradak koji sprema, a koje bi se mogle trajnije nastaniti u uhu slušatelja.

'Hitove ne stvara pjevač nego publika koju taj pjevač dobije. Ima puno pjesama. Moramo se sjetiti da sam uzeo pet nagrada na Splitskom festivalu opet zahvaljujući publici', poručio je Mišo Kovač za Slobodnu Dalmaciju.

Otkrio je kako mu danas izgleda svakodnevica. 'Kada ne pjevam, ne mislim o pjevanju, niti gledam na televiziji takve emisije', kaže pjevačka legenda koja gušta u skladnom braku sa suprugom Lidijom.

'Lidiju sam upoznao na svom koncertu u klubu The Best 1998. godine. Imamo, kako bih ja to rekao, isti svijet koji nas cijeni i koji mi cijenimo. Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu', otkrio je Mišo, a zanimljivo je to da ne prati glazbenu scenu. Zato prati ono što se događa na društvenoj sceni.

'Sramota je da mladi ljudi s fakultetom ili bez njega odlaze iz Hrvatske. Kada sam ja bio malo dijete, doktor je bio bog u Šibeniku, imao je posla, imao je što god poželi. Danas nemaju, nažalost, ništa', tvrdi Mišo, dodajući da ga ispunjava druženje s unukom Elenom.

Govorio je i ovaj put o svom omiljenom nogometnom klubu. 'Hajduk je u krizi i zato je na šestom mjestu, ali za Mišu Kovača i Torcidu uvijek ponavljam da Hajduk može biti šesti na tablici, ali za nas je uvijek prvi', poručio je.

  • +3
Mišo Kovač Izvor: Cropix / Autor: Cropix