ponosna mama

Ivana Kovač pozirala s kćerkicom Elenom

09.01.2018 u 12:22

Bionic
Reading

Prošlo je pet mjeseci od kako je pjevačica, kćer glazbene legende Miše Kovača i njegove bivše supruge Anite, na svijet donijela svoje prvo dijete - djevojčicu Elenu. Ivana Kovač uživa u majčinstvu, veseli je svaki pokret i pogled njezin miljenice, no dozira objavu njezinih fotografija na društvenim mrežama

Kako Ivana Kovač nije jedna od onih poznatih mama koja gotovo svakodnevno bombardira fanove objavama svog djeteta i njihovih aktivnosti, zato svaka nova objava njezine preslatke djevojčice posebno raznježi pratitelje pjevačice. 

'Lutkica slatka', 'Predivna Elena', 'Lipotica', samo su neki od oduševljenih komentara, a neki od Ivaninih fanova i prijatelja su u malenoj vidjeli sličnost sa slavnim didom pa su poručili: 'Mala Mišina' i 'Ista dida Mišo'.

🌞

A post shared by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

Ivana Kovač je sa sedam godina mlađim inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem prije rođenja kćeri bila deset godina u vezi, a rođenje njihovog prvog djeteta ih je samo dodatno povezalo i usrećilo. Iako se pjevačica isprva bojala kako će se snaći kao mama, danas kaže: 'Majčinstvo je najljepši osjećaj'. 

Zbog rođenja djevojčice Elene posebno se razveselio Ivanin otac Mišo Kovač jer je djevojčica na svijet došla nekoliko tjedana nakon njegovog 76. rođendan.

  • +6
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic