uživanje na najjače

Mirta Šurjak je napravila predah od obaveza, evo koju destinaciju je odabrala za odmor iz snova

17.06.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Sportska novinarka i voditeljica HTV-a, napravila je odmak od posla i stresa. Nije na svom omiljenom otoku Hvaru gdje često pobjegne kad treba predahnuti. Ovog puta se javila iz Italije

Još prije koji dan pozirala je na Hvaru, a onda se Mirta Šurjak svojim pratiteljima javila s putovanja u zemlju koju obožava. Pokazala je da je posjetila Napulj i Capri.

Splitska novinarka se na malim ekranima uvijek pojavljuje u zavodljivim kombinacijama, a ništa drugačije nije ni kada se svijetla reflektora ugase. Voli se poigrati atraktivnim kombinacijama, a priliku za seksi komade nije propustila pokazati ni na svom novom putovanju. Za svaku objavu sa svoje talijanske uživancije, odabrala je outfite u kojima je istaknula svoje atribute.

Poznato je da je njena ljubav prema sportu krenula još kad je kao djevojčica pohodila nogometne utakmice sa svojim ocem, a modni izričaj joj se počeo se razvijati s godinama. I sama je izjavila kako je 'prošla sve faze, ali da to pripisuje odrastanju'. Objasnila je da kod nje nema dugih i širokih krojeva, kao ni cvjetnih detalja 'jer se u tome ne osjeća dobro'.

Mirta je svojedobno ispričala kako je nekada 'strogo pazila na prehranu, jer je bila bucmasta'. Te dijete ne provodi više, nastoji ne jesti kasno, meso i bijeli šećer je izbacila iz svoje prehrane. Pleše dva puta tjedno balet za odrasle. Ljeti obožava plivati, a zimi trčati na Marjanu.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Omiljena voditeljica i novinarka posljednjih mjeseci je uzela pauzu od javnog eksponiranja. Privatni život želi sačuvati od javnosti, pa se na njezinom Instagramu profilu najčešće mogu vidjeti fotografije s posla, koji je uglavnom vezan uz pokrivanje sportskih događaja.

u splitu

[FOTO] Sestre Zaninović i Mirta Šurjak privlačile poglede na splitskom druženju

Pogledaj galeriju