krade pozornost

Narančasto joj dobro pristaje: Mirtu Šurjak fanovi zasuli komplimentima

17.08.2023 u 15:40

Bionic
Reading

Splitska novinarka jedno je od omiljenijih televizijskih lica, a mnogi je nazivaju i jednom od najatraktivnijih voditeljica. Za razliku od drugih kolegica i poznatih osoba, ne drži pretjerano do društvenih mreža pa svaka njezina objava izazove veliku pažnju

Mirta Šurjak otputovala je u Grčku odakle se javila svojim pratiteljima uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige Hajduka protiv PAOK-a, a gdje radi priloge za informativni program HRT-a.

Fotografiju na kojoj pozira u narančastoj uskoj haljini mini duljine s tankim naramanicama i naglašenim dekolteom nije posebno opisivala, ali su zato njezini pratitelji bili 'široke ruke' kad je o komplimentima riječ. I dok joj je kolegica Marta Šimić Mrzlečki poručila da se 'vide se u Dnevniku i da čeka Mirtino javljanje', fanovi joj poručuju da je 'savršena ljepotica', 'super komad' i 'ribetina'.

Nedavno je privukla pažnju kad je vodila program na Sinjskoj alki. U Sinj je došla u crvenoj haljini, a mnogi pratitelji su joj i tada pohvalili modnu kombinaciju. Pokazala je i posebnu fotografiju sa svojom majkom.

  • +3
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Ljubav prema novinarstvu upravo od svoje majke, Nade Šurjak, koja je dugi niz godina bila urednica i voditeljica na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT).

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević