POVRATAK NA POSAO

Mirna Maras: 'Dobro je malo se odvojiti od djeteta'

07.04.2017 u 15:44

Bionic
Reading

Nakon točno mjesec dana od porođaja, voditeljica Mirna Maras Batinić vraća se u studio Eurojackpota, a u razgovoru za tportal otkrila je kako nema osjećaj da je ikada i otišla na pauzu

'Nije puno vremena prošlo, samo drugi i treći mjesec me nije bilo, a to mi je stvarno proletjelo, tako da imam osjećaj kao da i nije bilo pauze ustvari', opisala je za tportal Mirna Maras Batinić uoči povratka pred kamere.

Prošli je mjesec na svijet donijela prekrasnu djevojčicu Meri, koju će za vrijeme snimanja na HRT-u čuvati prijateljice, majka ili suprug Željko Batinić.

'Nije bilo prepreke da se vratim snimanjima budući da stvarno malo vremena to oduzima. Jednom tjedno, svega tri sata, pa sam se tako i vrlo lako odlučila na povratak poslu', govori Mirna te dodaje kako će ovo zapravo biti dobro i za nju i za bebu.

Suncekoooo 🌞🌞 #hellospring 💐🌺🌸🌺🌞🌞#nemaljepsegosjecaja #mylittleprincess #love 💜

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

'Dobro je malo tako izaći kad žena rodi. Nikome ništa to neće loše napraviti, prije svega bebi koja je u sigurnim rukama ta tri sata, a dobro utječe na žene koje su doma po cijele dane s djecom', iskreno priznaje lijepa 37-godišnjakinja.

'Malo se našminkaš, malo štiklu obučeš i onda je sve dobro. Zadovoljna mama, zadovoljna beba', kaže Mirna koju večeras možete gledati u studiju Eurojackpota gdje će nekome donijeti veliku sreću izvučenim brojevima.