svašta ima ovaj tjedan

Mirna Maras Batinić o popuštanju mjera: 'Ne bunim se, da me krivo ne biste shvatili, samo treba opet uhvatiti ritam'

16.06.2021 u 11:15

Bionic
Reading

Ljeto u Zagrebu nikad neće biti čudesnije i zabavnije. Mjere su popustile, sva silna vjenčanja koja su se odgodila zbog pandemije počela su se održavati kao i koncerti, izložbe, filmske projekcije i bezbroj drugih manifestacija. Nema tko se ne raduje koliko-tolikoj normalizaciji života. Voditeljica je svoju najnoviju objavu posvetila tome - povratku na staro

'Probudilo se sve - eventi, svadbe, sve imam ovaj tjedan. Ne bunim se, da me krivo ne bi shvatili, samo treba opet uhvatiti ritam', opisala je Mirna Maras Batinić. Pitala je svoje pratitelje 'čuvenom rečenicom' koja se često koristi u objavama na društvenim mrežama koju i ona nerijetko upotrebi: 'A kako je kod vas?'

Njezina prijateljica Pamela Ramljak komentirala je: 'Fali kondicije, valjda ću preživiti ovaj tjedan', no drugi su više komentirali njezin super izgled. 'Tvoja ljepota nema granice, sve ostale su ti samo sjena.. Obišao sam cijelu Europu u kamionu ali ljepše žene nisam vidio do sada', poručio joj je jedan od pratitelja.

Osim dobrog raspoloženja, ova majka dvoje djece nerijetko oduševljava i modnim kombinacijama. Ovog puta je pratitelje očarala s plavom haljinom poznatog španjolskog street brenda iz prošlogodišnje kolekcije.

Voditeljica je prije godinu dana progovorila o tome da se odvažila na režim ishrane koji je poznat pod nazivom intermittent fasting, ili povremeni post, koji potiče stanje autofagije. Novak Đoković, Jennifer Aniston, Beyonce i Reese Witherspoon samo su neke su od poznatih osoba koje su prešle na takav režim.