to se zove održavanje forme

Mirjana Karanović ne preskače odlazak na trening što mnogi hvale, no nekima to nije najbolje 'sjelo'

25.01.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Već vrapci na grani znaju da je jedna od najvećih glumačkih diva u regiji redovito odlazi u teretanu i svoj dobar izgled duguje ustrajnom vježbanju. Boravak u teretani za nju je vrsta dopinga

Mirjana Karanović svojim pratiteljima je pokazala kako izgleda jedan od njezinih treninga. 'Moj balans. Moja snaga', opisala je legendarna glumica.

Po tko zna koji put je pokazala motivirajuće fotografije i snimke na kojima se može vidjeti kako radi vježbe za trbušne mišiće, čučnjeve s loptom koja je teška nekoliko kilograma, kao i iskorak s uzezima u obe ruke. Osim vježbanja, slavna srpska glumica ne jede meso već gotovo tri desetljeća, a prije 18 godina odrekla se cigareta i alkohola. Mnogima je zbog svbog načina života inspiracija.

'U formi ste kao djevojka, svaka čast na mladom duhu i izgledu koji imate', 'Koliko se divim vašim glumačkim ostvarenjima, toliko se divim i vašoj volji koju poklanjate zdravom načinu života', 'Bravo, linija samo takva', poručili su joj neki, a bilo je i onih koji su joj uputili kritike: 'Vrijeme i godine nitko nije uspio zaustaviti. Teretana samo dodatno uništava koštano zglobni sustav, pogotovo jedne starice. Ljudima u 65 godina se preporučuje samo šetnja', napisala joj je jedna od pratiteljica.

  • +3
Mirjana Karanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL