dobro se osjeća

Javila se iz bolnice: Mirjana Karanović otkrila da je zaražena koronavirusom

11.03.2022 u 09:37

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora poznata po brojnim ulogama u filmovima poput 'Otac na službenom putu', 'Dobra žena' i 'Petrijin vijenac' te seriji 'Ubice mog oca', svojim fanovima i prijateljima javila je da je smještena je u beogradskoj bolnici KBC Bežanijska kosa

'Korona je stigla i do mene. Dobro sam. Hvala sestrama i doktorima u bolnici', opisala je Mirjana Karanović fotografiju objavljenu na Instagram pričama, a na kojoj je se može vidjeti kako sjedi na bolničkom krevetu s maskom na licu i kapom na glavi.

Na drugoj od fotografija poručila je: 'Dobro sam', a na trećoj se uz emotikone srca zahvalila sestrama i doktorima u bolnici u kojoj se nalazi. Inače, glumica je dva puta cijepljena, a nakon što je primila oba cjepiva, svoje iskustvo je podijelila na Instrgamu.

Podsjećamo, prije nekoliko mjeseci glumačka diva je imala dirljiv trenutak koji je podijelila na društvenim mrežama. Nabrojala je sve svoje kolege glumce koji su preminuli u posljednje vrijeme, a dio njih preminuo je upravo od korone. Rasplakala se kad se sjetila pokojnih kolega Nebojše Glogovca, Nenada Nenadovića, Gorana Daničića, Milana Laneta Gutovića, kao i direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca.

Mirjana Karanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL