kratki predah od rada

Miloš Biković uživa na suncu: 'Ljeto traje dok imate petlju nositi kratke rukave'

30.09.2020 u 11:37

Bionic
Reading

Jedan od najangažiranijih srpskih glumaca koji osvaja glumačku scenu ne samo u regiji već i u ruskoj kinematografiji, zvijezda hit serije 'Južni vetar', kojeg domaća publika pamti i po nagrađivanom filmu 'Montevideo, Bog te video', baterije za nove projekte napunio je u Hrvatskoj. Očekuju ga brojni projekti, a svaki slobodan trenutak koristi za boravak u prirodi

Sudeći po zadnjoj objavi na društvenim mrežama, Miloš Biković je pauzu između snimanja druge sezone 'Južnog vetra' iskoristio da pobjegne daleko od buke i gužve. S osmjehom na licu pozirao je na suncu u majici kratkih rukava i našalio se da ljeto traje dok god se nose kratki rukavi.

Osim 'Južnog vetra' glumac je angažiran i na novom filmu, komediji 'Budi Bog s nama', redatelja Slobodana Šijana, u kojemu glumi i naš glumac Goran Bogdan, a uz to što radi punom parom, nedavno je odradio i modnu kampanju za regionalni multibrend lanac trgovina. To mu naravno nije prva suradnja budući da je već bio zaštitno lice kozmetičkog brenda, kao i modne kuće.

Biković je nedavno pričao na temu politike. 'Mene politika ne zanima zato što u Srbiji ne postoji razumijevanje za minimum nacionalnog interesa ni kod opozicije ni kod vlasti. Drugim riječima: nema dijaloga. Zato se bavim filmom i trudim se da stvaralaštvom ostavim nešto za buduće generacije. Najlakše mi je da odem u Rusiju i da se uopće ne vraćam. Imao bih i više para i mira. Ali mi je stalo do svoje zemlje. Mislim da mogu nešto učiniti za nju. Makar to bilo i skromno', izjavio je za Slobodnu Dalmaciju.