u Los Angelesu

Miley Cyrus ima novog dečka, a sinoć mu je posvetila i emotivnu pjesmu

23.11.2023 u 21:19

Bionic
Reading

Ove godine Miley Cyrus osvojila je glazbene top ljestvice pjesmom 'Flowers', a sada ima i novi hit. Hit s početka godine posvetila je bivšem suprugu Liamu Hemsworthu, a sinoć je u Los Angelesu novu pjesmu otpjevala novom dečku Maxxu Morandu

Deset je mjeseci prošlo otkako je Miley Cyrus izdala takozvanu himnu prevarenih žena, a hit 'Flowers' apsolutno je osvojio publiku. Pjevačica sada ima novu pjesmu 'Used to be Young', a premijerno ju je izvela u losanđeleskom Chateau Marmontu uoči svog 31. rođendana 23. studenog. Međutim, osim teksta, pozornost je privukao pogled koji je uputila svom novom dečku.

U prvom je redu pjevačicu pratio Maxx Morando, bubnjar grupe 'Lilly' s kojim ju povezuju od 2021. godine nakon što su zajedno viđeni u Miamiju.

Pjevajući tekst: 'Ne znam hoće li to ikada prestati / Ne bi mi smetalo da ne prestane / Ne ostavljaj me visoko / Ne iznevjeri me / jer te želim više', a tijekom posljednjeg stiha pogledala je ravno u Moranda koji ju je pratio iz prvog reda.

Tijekom posebnog intimnog nastupa pjevačica je blistala u crnoj korzetnoj haljini bez naramenica koju je kombinirala s elegantnim rukavicama.

'Njega ne zanima da bude velika slavna osoba; on je vrlo skroman. Miley voli te kvalitete. Miley može biti ono što jesi. Jedan drugom pružaju podršku u karijeri. Miley uživa u životu i stvari su sjajne', komentirao je izvor ljubavnu sreću poznate pjevačice.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju