BIG BROTHER

Mila Nikoli otkrila da ne nosi donje rublje

22.03.2011 u 14:20

Bionic
Reading

Noćas je u Big Brother kući bilo poprilično živo, tako je Marijana je iskoristila priliku da s Nemešom započne razgovor o njihovom odnosu, a Mila je otkrila Nikoli da ispod suknje ne nosi donje rublje. Dolaskom dana stanari u glavnoj Kući su dobili obavijest da će Soraja nekoga pogoditi 'otrovnom strijelom'

Big Brother je Radašinu u Ispovjedaonici dao tajni zadatak za njega i Tamaru - moraju stanarima na smetlištu poslati čips i indijske oraščiće. Čini se da se osim ljubavnog trokuta između Radišna, Georga i Slavice, formira i novi ljubavni trokut između Lestera, Mile i Tamare. Lester i Mila su se na dvorištu odmarali na istoj ležaljci, ali čim je došla Tamara, Lester svu pažnju preusmjerio na nju. Čim se Tamara odmaknula, Mila mu je šapnula da se prestane upucavati drugim djevojkama.

U to vrijeme Nemeš je u blagovaonici za stolom pričao Marijani sinoćnji san. Marijanu je zanimalo je li sanjao nju, na što je on kategorički rekao ne. Objasnio joj je da je sanjao da je vlasnik španjolske hacijende.