EVO KAKO IZGLEDA

Mila Kunis i Ashton Kutcher otvorili vrata svoje vile: 'Željeli smo dom, a ne prostor za pokazivanje'

19.05.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Sve ono o čemu većina nas može samo sanjati, spojilo se u savršen obiteljski dom holivudskog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera. A kako izgleda njihov dom iz snova i koje sve tajne krije, otkrili su za naslovnicnu najnovijeg broja magazina Architectural Digest

Par, koji je u sretnom braku od 2015. godine, svoj su dom iz snova gradili i uređivali posljednjih pet godina i to od samog početka i uz pomoć arhitekta Howarda Backena i dizajnerice interijera Vicky Charles, koji su uslišali sve njihove želje i ideje.

A finalni proizvod pokazali su ekskluzivno za lipanjsko izdanje Architectural Digest, u kojem je na fotografijama njihov dom došao do punog izražaja.

'Željeli smo dom, a ne prostor za pokazivanje', rekla je u intervjuu 37-godišnja Mila Kunis, pričajući o njihovom novom obiteljskom domu smještenom na brdima, a kojeg od milja zovu KuKu Farms. Par, koji ima šestogodišnju kći Wyatt i četverogodišnjeg sina Dimitrija, iskoristili su sve blagodati svog imanja, pa zemlju oko kuće koriste za sadnju i berbu kukuruza tijekom ove pandemije koronavirusa.

'Naša je ideja bila da kuća izgleda poput stare staje, nešto što je tu već desetljećima i što je pretvoreno u kuću, no s druge strane da bude moderna i ima sve potrebno', dodao je 43-godišnji Ashton Kutcher i potom nastavio:

'Odlučili smo da svatko napravi svoj izbor onoga što želi, i na kraju zaključili da je 90 posto odabranih slika onoga što želimo kod jednog i drugog istog, a većinu tih kuća dizajnirao je upravo Howard.'

Nisu dugo premišljali da angažiraju upravo Backena, čiji je rad prepoznatljiv upravo po izgledu 'modernih kuća na farmi', te je on njihovu viziju i ostvario. Zajedno sa svojim timom, arhitekt je iskoristio rustikalno obnovljeno drvo, beton i staklo, kako bi izgradio glavnu kuću, ali i pansion, tzv. staju za zabave i paviljon s roštiljem u dvorištu.

'Ashton i Mila dvoje su nevjerojatno pametnih i najzanimljivijih ljudi s kojima sam ikad radio. Dogovorili smo svaki najmanji detalj, a to nisu razgovori koji se inače vode s klijentom', otkrio je Backen.

Ono što im je bio cilj je da stvore dom koji će biti održiv, ali i savršeno prilagođen njihovoj djeci, pa se tako na cijelom imanju koristi solarna energija.

A kada je riječ o unutarnjem uređenju, svoje su povjerenje dali Vicky Charles: 'Kada smo započeli ovo putovanje, Mila je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Provele smo mjesece tražeći savršene materijale i boje koji bi se uklopili, a naši razgovori nisu se zadržavali samo na imanju i uređenju, već smo se dotaknuli i budućnosti njihove obitelji.'

U cijeli prostor dizajnerica je ukomponirala i neke detalje iz njihovih prijašnjih domova, uključujući i stolice u obliku trona, koje je Kutcher naručio iz Indije, a koje su svoje mjesto dobile u jednoj od kupaonica, dok je predimenzionirani kristalni luster završio u staji za zabavu.

  • +2
Mila Kunis, Ashton Kutcher Izvor: EPA / Autor: MICHAEL NELSON