MILA JE KRIVA ZA SVE

Umalo mu se obilo o glavu: Ashton Kutcher dobro zna da svoju suprugu treba pitati za savjet, no nekada je bolje da ju ne posluša

30.04.2021 u 17:12

Bionic
Reading

Holivudski glumac odavno je pokazao da ima 'nos za biznis', pa pored glumačke karijere često ulaže u firme za koje je uvjeren da bi mogle postići uspjeh i donijeti mu dodatnu zaradu. No, prije negoli preda nekome svoj novac, o svemu dobro promisli i traži suglasnost svoje supruge Mile Kunis, koja, čini se, i nije tako vješta u biznisu

Tijekom gostovanja 37-godišnje glumice Mile Kunis u 'The Late Showu', voditelj Stephen Colbert nahvalio je njezinog supruga, 43-godišnjeg glumca Ashtona Kutchera rekavši kako ima nevjerojatan 'nos za biznis' i ne libi se riskirati. Naime, dobro je poznato da Kutcher voli investirati svoj novac i oplemenjivati ga, pa je tako davno prije negoli su Airbnb ili Skype postali svjetski poznata imena, upravo on bio jedan od investitora u iste.

Nakon toga, voditelja je zanimalo traži li Kutcher nju kao svoju suprugu za savjet, na što je Mila Kunis potvrdno odgovorila i dodala kako ona, za razliku od njega i nema takve vještine da prepozna dobar biznis.

'Najbolje od svega je što je on nevjerojatno pametan i trudi se uključiti i mene u sve što radi, kako bi i ja naučila što i kako. No, isto tako trebao bi biti dovoljno pametan da zna da i nije dobro baš uvijek slušati svoju ženu', našalila se glumica, koja je s Kutcherom u vezi od 2012. godine, a u braku od 2015.

Potom je pojasnila kako je ona dobra u procjeni za ulaganja u proizvode široke potrošnje, posebice one namijenjene majkama i obiteljima, no ne i u ulaganjima kojima on naginje. 'Na početku naše veze dobio je dvije ponude i pojasnio mi je kako jedna tvrtka namjerava zaradu napraviti na taksi vozilima, ali koji će se od ostalih razlikovati po tome što bilo tko može voziti taj taksi. Rekla sam mu da je to najgora ideja na svijetu', prisjetila se Mila Kunis koja je potom otkrila kako je riječ bila o Uberu.

  • +2
Mila Kunis, Ashton Kutcher Izvor: EPA / Autor: MICHAEL NELSON

'Drugi put me posjeo i rekao da će mi ispričati jednu poslovnu priču i želi od mene potvrdu da nije lud za takav pothvat. Objasnio mi je da je riječ o kriptovaluti i o toj tvrtki, reći ću samo da je to bilo prije više od osam godina, i da se zove Bitcoin', otkrila je Mila Kunis. Iako se, kaže, Kutcher trudio svim silama razuvjeriti je i uložiti u kriptovalute, ona je smatrala to glupom idejom.

Na sreću, Kutcher u niti jednom od ta dva slučaja nije poslušao svoju suprugu, već je investirao novac i u Uber i u Bitcoin u njihovim počecima i zahvaljujući tom pametnom ulaganju, na račun spremio milijune.