ZVIJEZDE PJEVAJU

Mila i Ervin ispali, Goran i Ivana rasturili rockom

28.01.2012 u 20:06

Bionic
Reading

Večer ovotjednog šoa 'Zvijezde pjevaju' otvorili su i zatvorili Mila Elegović i Ervin Baučić za koje je natjecanje glasovima publike završeno

Mila Elegović i Ervin Baučić zapjevali su poznatu baladu 'I Want to Know What Love Is', ali nije bila dovoljna da ih zadrži u šou.

'Mila i pjevanje zvuči kao milovanje', našalila se Barbara Kolar, a Rajko Dujmić se nadovezao kako je sreća što zna dovoljno engleskog da bi mu pjesma bila dovoljno lijepa. Ksenija, poznata po blagom sudu, pohvalila je nježnu pjesmu kojom su izvrsno započeli večer i zajedno se pretapali. Njoj je najljepše od svega bilo što su se u refrenu lijepo stopili u klasičnom ljubavnom izričaju. Oštra kritičarka Martina Tomčić bila je sigurna da su Mila i Ervin emocijama doprli do mnogih, ali joj je malo zasmetao Milin specifični glas.

'Izabrali ste pjesmu s dugačkim frazama i iako sam se trudila uključiti svoju subjektivnost i uživati u pjesmi, nažalost, to je pobjeglo', rekla je Martina i dodala da je za Milu to možda po onoj 'dva koraka nazad, dva koraka naprijed'.

Tamara Loos morala je nastupiti bez Alena Nižetića, ali joj je u pomoć priskočio Bubi, prateći vokal. Otpjevala je pjesmu 'Marina'.

'Dobro pogođena pjesma što se tiče boje glasa. Djelovala si opušteno. To nije pretjerano zahtjevno pa nije ostavilo na mene preveliki odjam, ali sam ugodno iznenađena tvojom simpatičnošću', rekla je Martina Tomčić, poznata po oštrim kritikama.

'Jako si slatka i sve si slatko izvela. Molim te nemoj više pjevati te pjesme iz prahistorije. Morat ću ti sugerirati nešto drugo iza pozornice', rekla je Vanna i dodala da je pjevanje i osobnost, a ako se prilagođavaš nekoj terasi iz 58. onda to tako i djeluje. Tamara je dobila 27 bodova.

Guliano i Marija Borić odabrali su poznatu pjesmu 'Memories' prema Marijinoj želji. Vanna je čestitala za zamjenu vokala na zadnjem refrenu jer je Marija dobro ulovila drugi glas. Riječi hvale imala je i za dvoglas te podjelu glasova, a jedino što je nedostajalo za takvu pjesmu je vokal izraženijeg vibrata.

Martina je imala drugačije mišljenje.

'Početak je bio fantastičan posebno zbog pokušaja kontrole daha. No to je pjesma koja traži da raste i u momentu kad mora doći do eksplozije emocija, meni je pjesma umrla. Tada je meni splasnulo raspoloženje', rekla je Martina i dodala da se zato teško odlučuje kakvu će ocjenu dati.

'Poslije Dreleta, vi ste najbolja zagorsko-dalmatinska kombinacija koju sam vidjela', našalila se Ksenija i složila se s Martinom da je pjesma morala do kraja mrvicu narasti.

Goran Navojec i Ivana Kindl odlučili su se za rock uz poznati bend Majke pjesmom 'Ja sam budućnost'. Za razliku od Maria Petrekovića i Marije Husar Rimac, nije im donijela nesreću već su oduševili žiri.

'Vi ste svakako budućnost i sviđa mi se. Goran je toliko uvjerljiv da možemo povjerovati da je rock rođen u Bjelovaru. Za Ivanu mogu reći da imaš takvu sreću i sve bolje partnere svake sezone', zadovoljno je rekla Ksenija.

'Bili ste jako zabavni iako to nije primarna funkcija rocka. Slušala sam koliko Goran može režati i smijala sam se od srca. Malo si premalo pjevao', komentirala je Vanna, dok im je Martina bila velika podrška rekavši da ima samo jednu riječ za ova nastup: 'Vokalno, scenski, interpretativno - fantastično'.

Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac pjevali su pjesmu 'Više nema nas' što se Martini posebno svidjelo jer je Nikša prenio uzavrele meocije. Prisjetila se Nikšinog nastupa u prijašnjoj sezoni gdje je također izvrsno pjevao Massima.

Vanna je pak imala poneku zamjerku ,ali nije željela da zvuči kao teške kritike.

'Od prve emisije imam možda taj problem s tvojim glasom. Žudim za subotom kada ću čuti tvoj pravi glas. Imitacija Massima bila je za deset, ali nisam sigurna da li si to ti. Na dah ste bili točni, ali ne vidim tvoju osobnost', rekla je Vanna i dodala da se na to valjda treba naviknuti kao i na Milin glas.

Voditeljica Barbara Kolar nakon proglašenja ispadanja Mile I ervina iz šoa zaključila je kako možda ima nešto u prokletsvu da ispada par koji prvi pjeva. U petoj emisiji za tjedan dana borit će se četiri para.