NEDJELJOM NA HRT-U

Mila i Duško vodit će novi show

26.09.2013 u 18:29

Bionic
Reading

Od ove nedjelje gledatelji će se moći opustiti, nasmijati i usporiti svoj dnevni ritam uz novi HRT-ov show 'Nedjeljom lagano'

Uz voditeljski par Milu Horvat i Duška Ćurlića u ovom popodnevnom zabavno-sportskom showu za cijelu obitelj gledatelje očekuje mnogo zabave, zanimljivih gostiju, vijesti i informacija iz sporta.

Zaštitni znak showa Mila i Duško ugostit će protagoniste domaće sportske i društvene scene te u ležernoj nedjeljnoj atmosferi razgovarati o najaktualnijim i najzanimljivijim temama tjedna.

'Bit će tu za svakoga ponešto, jedan miks sporta i zabave, a Duško i ja ćemo se potruditi emisiju napraviti što zanimljivijom', najavila je Mila Horvat.

Mila i Duško

Usto, 'Nedjeljom lagano' donosi uključenja novinara koji će prenositi atmosferu s mjesta događaja, vidjet ćemo reportaže iz svijeta sporta, a brojni gosti u studiju izmjenjivat će se s nastupima zvijezda hrvatske glazbene scene. Oni će pak svojim hitovima i posebnim izvedbama uživo prenositi dobre vibracije u vaše domove.

'Ono što je bitno jest da se svi osjećate kao u dnevnom boravku, da nemate nikakav pritisak dok nas gledate te da, kada emisija završi, kažete - baš je bilo nedjeljom lagano', dodao je u svom stilu Duško.

Prva emisija 'Nedjeljom lagano' prikazat će se 29. rujna u 16 sati na HRT2.