PLIJENI pozornost

Mila Horvat u zavodljivim kreacijama: 'Svatko ima svoje radosti'

14.01.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Matija Vuica dugi niz godina oduševljava svojim kreacijama, a u njezinim radovima mogu se vidjeti i brojni poznati. Rado i s ponosom je nosi i sportska novinarka i voditeljica, inače dizajneričina dobra prijateljica

Mila Horvat je pokazala nove fotografije na Instagramu koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Na njima se osim seksi kreacije cijenjene domaće dizajnerice, može vidjeti koliko je sportska novinarka posvećena vježbanju i bodysculptu, o kojemu je ranije pričala na društvenim mrežama.

Uz dugogodišnje iskustvo vođenja sportskih emisija još jednom je dokazala da je moguće s godinama izgledati sve bolje.Svoju liniju je dovela do savršenstva, a na najnovijim prizorima nastalim u salonu Matije Vujice u prvom planu su njezine vitke noge. 'Svatko ima svoje radosti', opisala je Mila objavu, a odmah su krenuli pljuštati komplimenti, tpanje sljedbenika da je 'seksi', 'prezgodna' i 'prekrasna'.

Prisjetimo se, prošle godine bila jedna od natjecateljica showa 'Zvijezde pjevaju' (ispala je nakon četvrte emisije). U jednom od jednom oa ranijih intervja otkrila je i kako živi na relaciji inozemstvo-Hrvatska te kako se kao freelancer bavi svime kao i dosad: novinarstvom, uređivanjem projekata, vođenjem, PR-om, snimanjem, produciranjem, uz nadogradnju sportskog menadžmenta.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Godinama je na listi najljepših Hrvatica, no oduvijek je skrivala privatni život kao zmija noge. Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva iz Dohe je na društvenim je mrežama podijelila snimku iz noćne vožnje, a za volanom automobila bio je muškarac čije lice nije htjela pokazati u potpunosti. Mnogi nagađaju kako je to bio njezin dečko, Španjolac s kojim je već nekoliko godina u vezi.