VJEČNO MLADA

Mila Elegović proslavila 48. rođendan: Tko bi joj dao toliko godina?

13.06.2018 u 22:01

Bionic
Reading

Kako su 40-te zapravo nove 30-te potvrđuje sve veći broj zanosnih žena kojima godine jednostavno ne mogu ništa. Jedna od njih je i Mila Elegović. Izreka da je kao vino, s godinama sve bolja, definitivno stoji u njezinom slučaju. Danas je glumica i pjevačica proslavila 48. rođendan a za tportal je otkrila svoje želje i planove

'Dan je bio savršen, a većinu sam bila zalijepljena na telefonu od ljudi koji su me zvali i poželjeli mi naljepše želje', rekla nam je Mila Elegović. Članica ansambla zagrebačkog kazališta Komedija, osim dobrog zdravlja priželjkuje još ponešto.

'Kako sam se nedvno vratila s putovanja iz Istanbula, za ročkas si želim želim što više putovati i dane ushita, kad mi se događaju neočekivane i sponatne stvari. Želim što više upoznavati svijet, različite gravove, kulture što me u ovim godinama jako veseli. Također želim što više boravka u zeleniliu, na livadama, u cvjeću što me strašno opušta. Želim dobre ljude i izvlačiti ono najbolje iz njih', kaže.

Trenutano igra u predstavama 'Faraon iz Ilice je mrtav', 'Alphonsine', 'Nije bila Peta, bila je Deveta', 'Jalta, Jalta' i 'Mamma Mia', a uz glumu se već dugi niz godina uspješno bavi i glazbom. Prije nekoliko mjeseci snimila je pjesmu i videospot 'Više nismo zajedno' s Mladenom Burnaćem.

#rosesofistanbul#dreamysunday#orient#travelingbackintime#gardensofistanbul

A post shared by mila elegović (@elegoviceva) on

'Uskoro, točnije 2o. lipnja imam veliki koncert u Puli na Forumu s Brunom Krajcarom i orkestrom iz Trsta. Tome se užasno veselim jer povećavamo našu glazbenu priču koju smo skupa počeli graditi. U nedjelju idem na probu, a onda se vračam u Zagreb na dva koncerta 'Čarobni Broadway' s kojima u Komedijii zatvaramo sezonu. Nakon toga nestajem i neće me biti na sceni dva mjeseca', tajanstvena je Mila i dodaje kako sprema nešto veliko.

'Napravit ću nešto čime ću jubilarno obilježiti moj radni vijek kao glumice i pjevačice', najavila je.

  • +6
Mila Elegović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL