NOVI POČETAK

Michelle Obama otvorila dušu o životu nakon odlaska iz Bijele kuće

29.04.2017 u 19:38

Bionic
Reading

Bivša američka prva dama Michelle Obama u svom prvom javnom nastupu nakon završetka suprugova mandata, progovorila je o obiteljskom životu nakon odlaska iz Bijele kuće

Jedna od najomiljenijih prvih dama u američkoj povijesti pojavila se na konferenciji Američkog instituta arhitekata u Orlandu, gdje je bila jedan od govornika. Iako na prvu zvuči kao da sam događaj nema neke veze s dosadašnjom karijerom bivše prve dame, Michelle Obama se snašla i na pozornici otkrila poveznicu.

'U mom drugom životu, prije nego što sam postala prva dama, radila sam u ekonomskom razvoju i planiranju pa sam naučila koliko važnu ulogu arhitekti imaju u razvoju grada', rekla je omiljena prva dama koja je na pozornici zablistala u dugoj i jednostavnoj trobojnoj haljini brenda Lafayette.

Također se dotaknula života nakon odlaska iz Bijele kuće. 'Dobro je izići iz kuće. Naši psi Bo i Sunny nikad u životu nisu čuli zvono na vratima', našalila se Michelle, dotaknuvši se i supruga. 'Dobro je što konačno ne nosiš više svu težinu svijeta na svojim ramenima.'

Priznala je da je cijeloj obitelji bilo pomalo teško napustiti Bijelu kuću.

'Taj trenutak tranzicije, točno prije nego se vrata otvore i napravimo dobrodošlicu novoj obitelji, naša su djeca napuštala kuću na stražnja vrata sa suzama u očima i opraštala se s ljudima. Tog dana, večer uoči inauguracije, imale su prespavanac. Znate, moje su cure poput svojih vršnjakinja pa su nam rekle: 'Osam cura će prespavati kod nas jer nam je to zadnji put, a za jelo bismo pizzu i pileće medaljone', otkrila je Michelle.

'Bilo je jako emocionalno, a kad su se ta vrata otvorila, nisam željela imati suze u očima jer bi se ljudi kleli da plačem samo zbog novog predsjednika', priznala je bivša prva dama dotaknuvši se u razgovoru i glasina da bi se na sljedećim izborima i sama mogla kandidirati.

'Sve je dobro dok ne uđeš u izbornu utrku, a onda izlaze noževi. Kao što sam već jednom rekla, ne bih željela da moja djeca prolaze ponovo kroz ovo jer kad se kandidiraš za takvo mjesto onda nisi samo u igri ti već i cijela tvoja obitelj', objasnila je Michelle i dodala da će nastaviti raditi ono u što vjeruje.

'Ne moraš biti prva dama da bi utjecao na nešto', zaključila je Michelle.