odmor u francuskoj polineziji

Nakon Ivanke Trump, i bračni par Obama uživa na jahti bogataša

19.04.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Posljednjih mjesec dana Michelle i Barack Obama borave na odmoru u Francuskoj Polineziji, a ovih su dana snimljeni i na luksuznoj jahti od 138 metara bogataša Davida Geffena. Ovo su prve fotografije bračnog para otkako je napustio Bijelu kući, a na čije su mjesto došli supružnici Trump. Prvi odmor nakon dugo vremena Barack Obama koristi i za pisanje memoara, za koje bi trebao dobiti 60 milijuna dolara

Ako nije objavljeno na društvenim mrežama, kao da se nije ni dogodilo. Iako su se nakon odlaska iz Bijele kuće sasvim povukli iz javnosti, ovih dana Instagram su preplavile prve fotografije donedavnog američkog predsjednika i njegove prve dame Baracka i Michelle Obame.

  • +13
Michelle i Barack Obama na jahti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bračni par Obama trenutačno uživa na luksuznoj jahti Rising Sun u vlasništvu bogataša i filmskog producenta Davida Geffena, na kojoj su prošlog ljeta plovili i Ivanka Trump i njezina obitelj. Riječ je o jahti dugoj 138 metara na pet katova i s 82 sobe koja se procjenjuje na 1,3 milijarde kuna. Da gostima na ovoj ljepotici ne bi ništa nedostajalo tijekom boravka, na jahti se nalazi veliki spa-centar, teretana, kinodvorana, košarkaški teren, glazbena prostorija s klavirom, unutarnji bazen, vinski podrum, a na nju može sletjeti i helikopter.

Na objavljenim fotografijama vidi se kako 55-godišnji Obama svojim iPadom fotografira suprugu koja pozira na najvišoj palubi broda. Svi su odmah primijetili njihovu opuštenost na odmoru daleko od javnosti, a to se vidjelo i po odabiru odjeće - Michelle se odlučila za tamnoplavi top i kratke bijele hlačice, a Barack je nosio svijetloplavu majicu s kragnom i bež hlače.

Posljednjih mjesec dana supružnici borave u Francuskoj Polineziji na prvom pravom odmoru, koji će Barack Obama iskoristiti i za pisanje svojih memoara, za koje bi, kako se šuška, od Penguin Random Housea trebao dobiti 60 milijuna dolara.