odmor u hrvatskoj

Michael Jordan luksuznom jahtom doplovio je do Hvara, a njegova zanosna supruga snimila je i selfie

25.08.2021 u 17:14

Bionic
Reading

NBA zvijezda Michael Jordan i njegova supruga, atraktivna Kubanka Yvette Prieto uživaju na odmoru i plovidbi Jadranom,. Luksuznom jahtom stigli su sve do Hvara i prepustili se čarima ljeta

Jedna od najvećih sportskih legendi, Michael Jordan uživa u svim čarima luksuznog odmora ja Jadranu, društvo mu pravi njegova lijepa supruga Yvette Prieto. Nakon ukrcavanju na jahtu O'Para u Splitu, slavni par u društvu prijatelja krenuo je na plovidbu Jadranom uživajući u čarima naše obale.

Nakon Skradina i posjete NP Krka, a zatim i Šibenika, luksuzna jahta stigla je do Hvara. Ondje je slavni košarkaš snimljen kako uživa u opuštanju i na palubi broda, a u jednom trenutku on i supruga napravili su i selfie.

Lijepa Yvette pažnju je ovoga puta privukla ljetnim kompletom u zelenoj nijansi te glamuroznim sunčanim naočalama. Yvette za vrijeme odmora u Hrvatskoj vrlo rado odlazi u razgledavanje. Tako je posjetila NP Krka te prošetala Šibenikom dok je Michael oba puta radije ostao uživati na jahti.

  • +8
Michael Jordan na Hvaru Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Michael je za odmor u Hrvatskoj iznajmio luksuznu jahtu O'Pari dugu 95 metara čiji tjedni najam iznosi milijun eura. Jahta ima 14 soba, uključujući glavni apartman, 2 VIP kabine, 6 dvokrevetnih kabina, 4 dvokrevetne i 1 jednokrevetnu kabinu, a može primiti do 29 članova posade. Luksuzno uređenje i opremljenost gostima nudi helidrom, jacuzzi na palubi, bazen, roštilj, teretanu, saunu, vanjski bar, podvodna svjetla te plutajuću garažu.

  • +11
Michael Jordan sa suprugom i prijateljima plovi Jadranom Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Košarkaška legenda i lijepa Kubanka u braku su od 2013. godine, te su su roditelji blizanki, Ysabel i Victorije. Yvette je nekad nosila revije poznatih dizajnera poput Alexandera Wanga, a danas živi daleko od znatiželjnih pogleda te detalje iz privatnog života ne dijeli ni na društvenim mrežama. Michael pak iz prvog braka s Juanitom Vanoy, od koje se razveo 2006. godine , ima troje djece.

  • +16
Michael Jordan na jahti O'Pari Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / CROPIX