POPUT MILEY CYRUS

Mia Negovetić svoju je kosu drastično skratila i isfurala mnogima mrsku retro frizuru

26.09.2023 u 10:17

Bionic
Reading

Baš kao što su to svojedobno napravile njezine planetarno popularne kolegice Miley Cyrus i Rihanna, ali i Nika Turković, na drastičan rez odlučila se i Mia Negovetić, a za novu promjenu imidža primila je i komplimente

Da je ljubiteljica drastičnih promjena, mlada pjevačica Mia Negovetić odavno je dokazala. Svakih nekoliko mjeseci svoje pratitelje na društvenim mrežama iznenadi novim imidžem, pa je istim tempom nastavila i s prvim danima jeseni.

Baš poput svoje nešto starije kolegice Nike Turković, ali i planetarno popularnih Miley Cyrus, Rihanne, Zendayje i Scarlett Johansson, i Mia Negovetić se odlučila na mnogima mrsku retro frizuru. Riječ je naravno o popularnom mulletu, kojeg bi mnogi nazvali 'fudbalerkom', a koji Miji odlično pristaje.

I dok je kosa sa stražnje strane ostala malo duža i pada po vratu, lagane šiške odrezane su tako da savršeno uokviruju i naglašavaju njezine nježne crte lica, a do izražaja su sada, kako rezom, tako i plavom bojom, došle do izražaja njezine zelene oči, ali i pjegice na nosu.

  • +4
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Ono čega se nije odrekla, mnoštvo je piercinga na njezinom licu - od onog iznad usne, dva u nosu, ali i po cijelom uhu. Inače, mullet frizura bila je must have u 2022. godini, što ne treba i čuditi, jer je idealna za sve one koji žele pomalo divlji i rokerski izgled i ne žele trošiti previše vremena na stiliziranje.