MULTITALENTIRANA glazbenica

Mia Negovetić: Od slatkice i dječje zvijezde izrasla u prelijepu djevojku

10.09.2020 u 22:14

Bionic
Reading

Fantastična mala Riječanka najprije je postala prva hrvatska Zvjezdica, a sada je spremna osvojiti domaću i stranu scenu što iznimnim vokalnim sposobnostima i pjesmama što, u zadnje vrijeme novim imidžom. Više nije dječja zvijezda, curica s naočalama, već prelijepa djevojka

Na fotografiji na kojoj ima visoko poginutu razbarušenu pundžu, naglašenu šminku u kožnoj jakni i u minici pozira pored mora, Mia Negovetić više ne izgleda kao djevojčica kakvu pamtimo dok je hrabro izvodila hrvatsku himnu u povodu 20. obljetnice Oluje. Svojom novom pojavnošću, očekivano je izazvala bujicu zadivljenih komentara fanova.

View this post on Instagram

Wave after wave 🌊

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

Nakon te fotografije Mia je pokazala djelić snimanja glazbenog video spota za svečanu pjesmu Primorsko-goranske županije, 'Zavičaju, tebi' u kojoj ima glavnu ulogu i gdje utjelovljuje Anu Katarinu Frankopan. Snimala je na povijesnim lokacijama ostavštine Frankopana te je nakon uloge u filmu o generalu Gotovini ponovo zablistala u nečemu vezanom uz povijest. Nedavno je izjavila kako se ne vidi kao glumica nego samo u glazbi. Trenutno razmišlja o studiranju na čuvenom kalifornijskom sveučilištu u Berkeleyju.

Mlada pjevačica čarobnog glasa u spotu se pojavljuje u kostimima svjetski znanog modnog kreatora Juraja Zigmana. 'Dosad od modnih stručnjaka nisam tražila mišljenje, iako vjerojatno bih da je dosad bila hrpa komentara na račun mog izgleda, ali to se dogodilo tri puta u pet godina i ne pridajem tome značaj. Oko odjeće za nastupe i spotove se sami potrudimo, odaberemo nekoliko outfita pa komentiramo i odlučimo koji je bolji. Za svaki nastup šminku sređujemo mama i ja, osim ako se radi o nekoj većoj produkciji, onda postoji i profesionalni vizažist', objasnila je Mia u razgovoru za Jutarnji list.