leptirići u trbuhu

Mia Negovetić ne skriva da je zaljubljena

08.10.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Javnost ju je upoznala kao iznimno talentiranu djevojčicu, a nedavno je Mia Negovetić napunila 18 godina i bez zaustavljanja i dalje gradi glazbenu karijeru. Osim što uspješno osvaja scenu, mlada Riječanka ne skriva da je zaljubljena

Premda je prije nekoliko godina simpatična Riječanka priznala da nije sigurna želi li se baviti glazbom čini se da se Mia Negovetić predomislila te da se spremna pokoriti scenu. Uz svoju obitelj prije nekoliko dana proslavila je dan kad je 'ušla u svijet odraslih', a sada je s javnosti podijelila još jednu lijepu vijest.

Naime, otkrila je novost iz svog privatnog života. 'Jesam, zaljubljena sam', izjavila je za Story, no nije rekla tko joj je osvojio srce. Nedavno je snimila video spot za pjesmu 'Zavičaju, tebi' u kojem je sudjelovao student glume Petar Baljak s kojim je danas objavila fotografiju na Instagram storyju.

Mia je među ostalim otkrila je da je od svega što je do sada napravila u karijeri najponosnija na pjesme koje je sama napisala i objavila te neke svoje planove za budućnost. Nakon što sljedeće ljeto završi srednju školu, želja joj je da se upiše na Akademiju primijenjenih umjetnosti.

View this post on Instagram

Wave after wave 🌊

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on