UVELA NEKE PROMJENE

Mia Dimšić odradila drugu probu u Torinu te ipak odlučila pjevati i na hrvatskom jeziku

04.05.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Nakon što je uvela promjene u svom stajlingu te iznenadila vedrom bojom haljine modnog dvojica ELFS, naša predstavnica na Euroviziji sada je odradila drugu probu u Torinu te otkrila još neke promjene u nastupu

Naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji koja se u utorak održava u Torinu, pjevačica Mia Dimšić odradila je u Italiji drugu probu pred nastup.

Za razliku od Dore, na pozornici s Miom su i plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrlić, a novost je i da će Dimšić posljednji stih pjesme ipak otpjevati na hrvatskom jeziku. Ostatak pjesme pjeva na engleskom jeziku.

  • +8
Mia Dimšić u Torinu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / NATHAN REINDS

Na Dori smo je mogli vidjeti u crnom kombinezonu domaćeg dizajnerskog dvojica ELFS, a isti tim brine i o njezinom stajlingu za nastup na Euroviziji. Za Torinu su pripremili nešto sasvim neočekivano, a crveni kostim na press konferenciji koju prenosi Večernji list, komentirala je sama Mia.

‘Ideja kreatorskog dua bila je da napravimo nešto potpuno drukčije. Pomislila sam: ‘zašto ne bih izašla iz svoje zone komfora, ipak se radi o Euroviziji?’ Sviđa mi se ova promjena, rekla je Mia pa otkrila zašto je iz svoje koreografije izbacila poljubac. ‘Poljupca nema zato jer svatko ima svoju priču i moje mišljenje je kako uvijek treba slijediti svoje srce.’

Mia Dimšić na Dori 2022. Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT