iskrena do kraja

Mia Dimšić dosađivala se tijekom vikenda i odgovarala na pitanja fanova: 'Imam svoje uspone i padove kao i svi, ali nikad nisam bila u depresiji'

15.03.2021 u 12:35

Bionic
Reading

Mnogim glazbenicima od ožujka prošle godine su vezane ruke, zbog pandemije koronavirusa ne mogu se u potpunosti baviti svojim poslom. Neki su privremeno našli drugi izvor zarade, drugi pripremaju nova izdanja, a neki putuju, skupljaju energiju za nove pothvate nakon pandemije. Jedna od omiljenijih izvođačica vikend je, kako je objasnila, provela na kauču pa je iskoristila vrijeme za komunikaciju s fanovima

Mia Dimšić na svom je Instagram profilu je odgovarala na pitanja pratitelja pa je na početku otkrila da su joj šalica kave i instrument 'u posljednje vrijeme uvijek negdje u blizini'. 'Super sam jer pada kiša a ne moram nikud i to je zasada dovoljan razlog za sreću', poručila je glazbenica.

  • +4
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Rekla je da će uskoro izbaciti novi video spot za pjesmu 'Pomalo sličajno' a da se nakon toga baca na potpuno novu glazbu koju će čuvati za ljeto. Nakon pandemije prvo će otputovati u Ameriku gdje dugo nije bila. Na pitanje što bi danas bila da nije htjela svirati gitaru, Mia je odgovorila da joj je to teško zamisliti, ali da bi bila prevoditeljica engleskog i njemačkog. Svaki dan svira najmanje pola sata i čudno joj je kad zbog obaveza uopće ne zasvira. S dosadašnjom karijerom je prezadovoljna jer vjeruje da je svaki korak imao smisla i ne bi mijenjala ništa.

Zadnji veliki koncert održala je na Stradunu, a najviše puta do sada je svirala u Varaždinu (prvi koncert ondje je održala 2017. godine). U horoskopu je Škorpion, a najdraža njezina pjesma joj je 'Pomiče se sat'. U karijeri je najponosnija na tim s kojim radi. Obožavatelje je zanimalo je li ikad bila u depresiji. 'Imam svoje uspone i padove kao i svi, ali nikad nisam bila u depresiji. Smatram da o njoj trebamo više govoriti i da smo kao društvo puno predrasuda', odgovorila je Mia.