MNOGI SUOSJEĆAJU S NJOM

Mezimica Doris Pinčić Rogoznice pokazala što misli o karanteni

02.04.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Zbog neočekivane situacije koja je zahvatila cijeli svijet svakodnevica mnogih već neko vrijeme ne izgleda kao inače, a pozitivna stvar u svemu tome je to što sada više vremena provodimo s bližnjima. Na okupu je i obitelj mnogima omiljene televizijske voditeljice. Kako je sama nedavno poručila preko društvenih mreža, kod njih doma je veselo, no ima dana kad se baš i ne čini tako

Vrijeme u izolaciji sporo prolazi. Dan je dug i treba ga ispuniti - to pogotovo znaju roditelji s djecom, posebno onom manjom. Mnogima su već dosadile klasične, svakodnevne igre, a mališanima treba iznova objašnjavati zašto i dalje moraju ostajati u svojim kućama daleko od prijatelja. O tome je posvjedočila i fotografija HRT-ove voditeljice.

'Ima li nas još kojima raspoloženje ovih dana varira od Gitinog do mog izraza lica', upitala je Doris Pinčić Rogoznica pratitelje pored fotografije na kojoj se ona smije, a njezina slatka djevojčica pokazuje namršteno lice, kao da baš nije oduševljena karantenom. Naravno, s voditeljičinom situacijom poistovjetili su se njezini followeri ostavljajući razne komentare i navodeći svoje primjere.

'Ako ništa drugo, doma je veselo. Pazimo ljudi na sebe i jedni na druge, slušajmo one koji znaju, koji su studirali medicinu, za razliku od svih 'znanstvenika' na društvenim mrežama, i bit će sve dobro', ranije je istaknula 31-godišnja Zadranka.

Doris je među onima koji svakodnevno rade pa je gledatelji redovito mogu pratiti u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a malenu Gitu, koja će u lipnju ove godine proslaviti drugi rođendan, i njezinog šestogodišnjeg brata Donata za to vrijeme čuva tata Boris Rogoznica.

Pravilno pranje ruku