MLADI ROKER

Menadžer Dine Jelusića objasnio što se zapravo dogodilo: 'On je i dalje član Whitesnakea, a što će biti dalje, vidjet ćemo'

19.10.2022 u 22:58

Bionic
Reading

Nakon što je u domaćim medijima ovih dana informacija da Dino Jelusić više nije član grupe Whitesnake izazvala brojne komentare, njegov menadžer i otac Dario Jelusić, otkrio je što se tu zapravo dogodilo

Kako piše Večernji list, Dinin menadžer razjasnio je informaciju koja je, kako je objasnio, krivo komunicirana u medijima i ispravio nejasnoće vezane uz angažman Dine Jelusića u legendarnom bendu Whitesnake.

Dario Jelusić kaže da Dino (30) nije napustio Whitesnake i da je još uvijek njihov član, usprkos medijskim napisima.

'Iz konteksta i montaže je tako zaključeno, ali istina je da je dio turneje u Europi otkazana kao i turneja u Americi. I to je ta gotova priča koju je Dino spomenuo. Coverdale želi da Whitesnake nastavi raditi studijski, ali se još nisu oglasili, niti on niti njegov management što se događa sa planiranom turnejom u 2023. i kako bi taj studijski rad trebao izgledati. Dino je i dalje član Whitesnakea, a što će biti dalje, vidjet ćemo', kaže njegov menadžer.

  • +4
Dino Jelusić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Dodao je i da Dino nije našao novi bend (The Dead Daisies), već su ga oni pozvali da zamijeni legendarnog Glena Hughesa na mjestu vokala i frontmena za dio europske turneje kada se navedeni razbolio.

'I Dino je uletio. Ista stvar se ponovila još jednom kada se isti pjevač ponovo razbolio. Činjenica je da članovi benda žele da se Dino priključi kao pjevač, ali mi od tada nismo u nekom ozbiljnijem kontaktu s njihovim managementom. Hoće li se tu razviti neka ozbiljnija i dulja suradnja, to ćemo vidjeti', rekao je Jelusic, piše Večernji list.

Dotaknuo se i pravnih sporova koji su u tijeku i zbog kojih Dino ne nastupa sa svojim bendom te je spriječen objavljivati nove glazbene uratke.

'Ne bih pričao o nekim problemima koje imamo, to se rješava i uskoro će biti riješeno. Ništa nije onako kako se čini izvana. U tom svijetu se vodi dosta teških i neugodnih borbi, a posebno kada mi iz male države nasuprot imamo nezgodne igrače iz većih sistema', kaže.