ZA NJEGA POSTOJI SAMO ONA

Do sada je nismo vidjeli: Melkior Bašić objavio rijetki prizor sa suprugom

02.01.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Četvrta sezona zabavnog showa na Novoj TV 'Masterchef' je završila, ali publika nastavlja vjerno pratiti članove žirija koji su postali njihovi miljenici. Melkior Bašić je svoje fanove oduševio fotografijom sa suprugom Andrejom koju nema običaj pokazivati na društvenim mrežama

Tajanstveni Melkior Bašić uz objavu je stavio samo tri emotikona srca, a mnogobrojni sljedbenici uputili su mu samo najljepše riječi te šarmantnom chefu i njegovoj voljenoj Andreji poželjeli sretnu 2022. godinu.

Par je izrekao sudbonosno 'da' tijekom protekle godine, a upoznali su se u redu za fast food nakon jednog izlaska. 'Prišao sam joj s namjerom da je pitam hoćemo li podijeliti taksi, rekla mi je da joj ne smetam dok jede, da je jako gladna. Taksi smo na kraju ipak podijelili i to je bio početak naše zajedničke vožnje koja traje i danas', ispričao je Melkior ranije za Story.

Slavni kuhar je otkrio i da ga supruga zove ljube kada je sve dobro, a kada je naljuti, koristi njegovo ime te da je ona najčešće zadužena za kuhanju kod kuće budući da on nakon cijelog dana na poslu 'nema vremena ili volje'. Vole skupa pripremati hranu za obitelj i prijatelje, a Andreja je zaslužna i za to da je prihvatio angažman u showu 'MasterChef'.

  • +4
Melkior Bašić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL