Stephanie Winston Wolkoff

Melanijina bivša prijateljica o braku Trumpovih: 'On je nju trebao...'

18.06.2024 u 22:18

Bionic
Reading

Bivši prvi par na meti je kritika, a Melanijina bivša suradnica i prijateljica opet je puna kritika o odnosu Trumpovih

I dok su se nekoć Donald i Melania Trump stalno smještali u fotoobjektive, sada ih baš rijetko možemo vidjeti. Posljednji put vidjeli smo ih na dan mature njihovog sina jedinca Barrona Trumpa, no bračni par Trump više ne glumi skladnu obitelj, a kako bi i mogli...

Kako je u javnost procurila afera Trumpa sa Stormy Daniels, Melania je preselila iz njihovog zajedničkog doma na neko mirnije mjesto, a više ga ne prati ni u javnim nastupima. Iako iz Trumpovog stožera tvrde da je Melania njegova najveća podrška, ona je odlučila povući se i ne uplitati u političko djelovanje svog supruga, bar ne u ovom stadiju.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

I dok se brak Trumpovih čini tako nestabilan, Melanijina bivša bliska prijateljica i suradnica podijelila je svoje mišljenje o njihovom odnosu.

Stephanie Winston Wolkoff, koja je nekoć bila viša savjetnica Melanije, objavila je u nedjelju na X-u isječak iz filma 'The Apprentice' koji Trumpa prikazuje kao obiteljskog čovjeka, a videu se vidi kako ona nosi sina Barrona kao bebu izvan njihove raskošne kuće.

'Milijuni Amerikanaca gledali su 'The Apprentice'. Donald je bilo poznato ime. Trebao je ženu koja dobro izgleda i igra ulogu i dopušta mu da bude zvijezda. Oženiti Melaniju i učiniti je modelom za naslovnicu Voguea — oboje ih je legitimiziralo', rekla je Winston Wolkoff sugerirajući da je veza bila svojevrstan poslovni dogovor.

Ovo nije prvi put da je Winston Wolkoff napala Melaniju Trump, a već je i izdala knjigu gdje opisuje svoj odnos s obitelji Trump.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju