U NAJVEĆOJ TAJNOSTI

Melania u pregovorima s Trumpom uspjela izmijeniti predbračni ugovor

29.09.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Uoči novih američkih izbora, za koje je Donald Trump dao jasno do znanja da namjerava krenuti u još jednu utrku za predsjednika, Melania Trump odlučila je unijeti izmjene u njihov predbračni ugovor te je u tome i uspjela

Kako su otkrili dobro upućeni izvori za Page Six, Melania Trump je u najvećoj tajnosti ponovno ispregovarala, a potom i izmijenila dijelove predbračnog ugovora s Donaldom Trumpom, a sve kako bi se na vrijeme osigurala u slučaju da on uistinu osvoji i svoj drugi predsjednički mandat.

Odvjetničkim timova para, koji se vjenčao 2005. godine, tijekom protekle su godine s Melanijom i Donaldom radili na novom dogovoru. 'Ovo je barem treći put da je Melania uspjela ispregovarati uvjete njezinog ugovora', otkrio je izvor dodavši kako to ne znači da Melania Trump namjerava napustiti Trumpa.

Ono što najviše zabrinjava Melaniju je da u svemu najbolje prođe njihov 17-godišnji sin Barron. 'Znam da se na to odlučila kako bi priskrbila više novca, ali i, koliko sam shvatio, tu postoji i određen minimalni iznos koji bi Barron trebao dobiti', otkrio je drugi izvor.

Melania i Donald Trump Izvor: EPA / Autor: CHRIS KLEPONIS / POOL

Razlog zašto je Melania upravo sada odlučila unijeti promjene ne kriju se u tome što bi 77-godišnji Trump uistinu ponovno postati američki predsjednik, već u pravnim bitkama koje posljednjih mjeseci vode.

'Ova je izmjena bila potrebna zbog nedavnih pravnih bitki u kojima se Donald našao, uključujući i potencijalne isplate u golemom parničnom postupku kojeg protiv njega vodi njujorška državna tužiteljica Letitia James. Radi se o iznosu od 250 milijuna dolara zbog njegovog poslovanja s nekretninama, ali i 5 milijuna koje mora, zbog klevete, platiti E. Jean Carroll', otkriva izvor dodavši kako to neće puno naštetiti Trumpovom bogatstvu, no uz tolike sudske bitke i troškove, ovakve izmjene osigurat će Melaniji i sinu sigurniju budućnost u slučaju da ipak dođe do razvoda.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Ožalošćeni Donald Trump s Melanijom i djecom oprostio se od prve supruge u New Yorku

Pogledaj galeriju

U knjizi iz 2020. koju je napisala novinarka Washington Posta Mary Jordan, 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump', navodi se da je bivša prva dama o predbračnom ugovoru pregovarala još 2017., u isto vrijeme dok je odgađala svoje preseljenje s Manhattana u Bijelu kuću.

'Željela je pismeni dokaz da će, kada su u pitanju financijske mogućnosti i nasljedstvo, Barron biti tretiran kao ravnopravan s troje najstarije Trumpove djece - Ericom, Ivankom i Donaldom Jr.'