mora da je ljubav

Melania još uvijek stoji uz Donalda Trumpa: 'Navikla je na ovo'

10.06.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Još otkako je optužen da je kupio šutnju dviju starleta, Donaldu Trumpu krenulo je nizbrdo. Sada je suočen sa saveznom optužnicom zbog rukovanja povjerljivim dokumentima, a zbog svega bi mogao završiti čak i u zatvoru

Crni se oblak nadvio nad obitelj Trump, a je već i optužen po čak 34 točke krivotvorenja poslovne dokumentacije. Sada mu prijeti i nova savezna optužnica koja se tiče zadržavanja dokumenata koji su označeni kao strogo povjerljivi. Iako Donald Trump tvrdi da je imao pravo zadržati povjerljive dokumente kada je napustio Bijelu kuću, cijela ga priča može čak i 'strpati' u zatvor. U cijeloj priči uz njega je supruga Melania koja mu ovih dana uistinu pokazuje odanost, više nego ikad do sad.

Izvor blizak obitelji za Page Six je otkrio da će Melania stajati uz svoga supruga dok se on suočava s višestrukim teškim optužbama.

'Navikla je na ovo. Navikli su se nositi s ovim stvarima', objasnio je izvor.

Drugi je izvor otkrio da bivša prva dama Amerike podršku suprugu pruža na sebi svojstven način. Samozatajna i tiha Melania na isti način podržava Trumpa i sada: 'Melania stoji uz svog supruga, ali tiho i nasamo. Telefonirao je s Melanijom koja ga podržava 100 posto. Oboje su znali da ovo, ali i više od toga dolazi', rekao je.

Nakon što je Ivanka Trump odlučila oca podržavati sa sigurne udaljenosti, Melania je preuzela njezinu ulogu te je sada u potpunosti uključena u kampanju. Otkriveno je da se Amerikanka slovenskih korijena nada da će ponovno postati prva dama, a najavila je da će njezin fokus i dalje biti stvaranje sigurnog i poticajnog prostora za djecu da uče, rastu i napreduju.

  • +21
Ivanka Trump i suprug Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia