uz donalda

Ambiciozni planovi Melanije Trump: Želi biti prva dama Amerike još jednom

11.05.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon izazovnog razdoblja suđenja sa starletama s kojima je Donald bio preblizak, a zatim to pokušao zataškati velikim svotama novca, obitelj Trump spremna je pustiti prošlost iza sebe i okrenuti se budućnosti: budućnosti svoje obitelji i Amerike

Donald Trump i njegova supruga slovenskih korijena prebrodili su bračnu krizu, a njihova sloga i zajedništvo ovaj će se put odraziti i na poslovni aspekt njihovog svijeta. Donald Trump u ozbiljnim je pripremama za ponovnu utrku za mjesto predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, a ovaj put podrška Melanije Trump bit će jača nego prošli put.

Izvori za Page Six otkrili su zanimljive činjenice iz bračnog života Trumpovih, a tvrde da su Donald i Melania bliži no ikad.

'Melania se sada u potpunosti uključila u kampanju, nakon što se njegova kći Ivanka Trump povukla iz svjetla reflektora , te želi ponovno biti prva dama', otkrili su te dodali da je podrška inače povučene supruge sada učinila Donalda samouvjerenijim nego ikad.

'Trump kaže da će Melania biti uz njega tijekom kampanje više nego prošli put', rekli su.

Ovog je tjedna Melania za Fox News Digital rekla da će njezin fokus u funkciji prve dame i dalje biti stvaranje sigurnog i poticajnog prostora za djecu da uče, rastu i napreduju, ali i istaknula da njezin suprug ima njezinu apsolutnu podršku.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: CHRIS KLEPONIS / POOL

Tijekom prve kampanje najveći oslonac ocu bila je kći Ivanka, no ona je odlučila povući se iz političke kampanje. Trumpova miljenica sada je usredotočena na odgoj svoje djece i obiteljski život u Miamiju.

'Ovaj put odlučujem dati prednost svojoj maloj djeci i privatnom životu koji stvaramo kao obitelj. Ne planiram se baviti politikom. Iako ću uvijek voljeti i podržavati svog oca, ubuduće ću to činiti izvan političke arene', rekla je Ivanka u izjavi objavljenoj nekoliko sati nakon što je Trump objavio da kreće u kampanju za političke izbore.

U ZDRAVOM TIJELU...

Umjesto da radi na očevoj predsjedničkoj kampanji, Ivanka Trump odlučila se posvetiti svom zdravlju

Pogledaj galeriju