MOĆNE VEZE

Meghan Markle potajno se druži s Hillary Clinton u svojoj vili u Windsoru

15.11.2019 u 10:57

Bionic
Reading

U svom kraljevskom domu Frogmore Cottage koji se nalazi unutar dvorca Windsor, vojvotkinja Meghan Markle u slobodno vrijeme druži se s mnogim dragim prijateljima i poznanicima. Njezina posljednja gošća na ugodnom druženju bila je nekadašnja američka državna tajnica Hillary Clinton, koja za Meghan ima samo riječi hvale i potpore

Nakon niza poznatih osoba koje su stale u obranu britanske vojvotkinje Meghan Markle, svoju je potporu javno izrazila američka političarka Hillary Clinton, koja je između ostalog ovaj tjedan posjetila mladu kraljevsku obitelj u njihovu preuređenom domu u Windsoru.

Bivša američka državna tajnica navodno je provela ugodno poslijepodne kod vojvoda od Sussexa, porazgovarala s Meghan o važnim temama, a onda se čak igrala s malenim Archiejem.

'Obje imaju mnogo poštovanja jedna prema drugoj, njihovo druženje prošle je u ugodnom razgovoru, slatkom i druželjubivom tonu, te s ponešto zabave', rekao je pouzdani izvor za magazin People.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Isti izvor naglasio je da su se Meghan i Hillary na samom početku snažno zagrlile, a kasnije je razgovor sam po sebi vodio do pitanja ženskih problema u svijetu. Vojvotkinja i političarka dotakle su se i poteškoća koje Meghan ima s predstavnicima medija, te lošeg tretmana društva na njezinu funkciju i titulu.

Nekoliko dana kasnije, Clinton je dala intervjuu ra radijsku emisiju potaje BBC, gdje je kazala: 'Imala sam je potrebu snažno zagrliti. Kao majka, osjećam potrebu da joj kažem da se drži, da je hrabra i snažna. Da ne dopusti nikome da je sruši te da se nastavi boriti za ono što smatra ispravnim. Meghan je divna mlada i uspješna žena koja je našla svoj put u svijetu. Zaljubila se, dogodila joj se ljubav i to kakva ljubav, ljubav koju bismo svi trebali slaviti. Jer kada pogledate to dvoje ljudi očito je koliko se iskreno vole'.

Na druženje s američkom političarkom stigao je i princ Harry te doveo šestomjesečnog sinčića Archieja, koji je okupirao pažnju slavne gošće. 72-godišnja Hillary je s malenim je nasljednikom brzo našla zajednički jezik, jer slično prolazi i kao iskusna baka sa svojim unucima.

Clinton je imala potrebu stati u obranu nekadašnje glumice, danas počasne članice britanskog kraljevstva te pritom naglasila da to što prolazi nije ni malo lagan proces.

'Znate, njima se dogodila ljubav. Nitko ne bira u koga će se zaljubiti i koga zavoljeti. Osim toga nije joj lako s novom titulom. Mnogo toga još mora naučiti, ali to dolazi s iskustvom i godinama. Javnost joj ni malo ne olakšava taj put i mislim da zaslužuje mnogo bolji tretman', zaključila je Hillary.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Jeremy Selwyn/Evening Standard / Press Association / Profimedia