POSJET NAJMILIJIMA

Meghan Markle odlazi na odmor u Ameriku, ali bez supruga

20.07.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Osam mjeseci nakon preseljenja u britansku metropolu Meghan Markle planira posjet prijateljima i obitelji u Ameriku. No ovoga puta na odmoru joj se neće pridružiti suprug, princ Harry pa mnogi smatraju da lijepa vojvotkinja odlazi srediti obiteljske nesuglasice

Nakon niza obveza i angažmana koje je odradila u Londonu i diljem Ujedinjenog kraljevstva, vojvotkinja Meghan Markle uskoro se sprema na kratki godišnji odmor tijekom kojeg će posjetiti svoje voljene u Americi.

Meghan bi kako tvrde strani mediji uskoro mogla otputovati u rodni Los Angeles kako bi provela neko vrijeme s majkom Dorijom Ragland koju je posljednji put vidjela za u svibnju na vjenčanju s princom Harryjem. Osim toga ovo će biti idealna prilika da se 36-godišnja Amerikanka podruži s prijateljima koje nije vidjela već nekoliko mjeseci ili godina zbog poslovnih obveza.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona planira privatni neslužbeni posjet prijateljima i obitelji ovog ljeta. Posjetit će New York, a zatim Los Angeles', kazao je za Us Weekly neimenovani izvor blizak vojvotkinji.

Isti izvor dodaje i kako se Meghan želi vratiti u domovinu prije nego postane majka i prije nego joj prekooceanski letovi postanu prenaporni, a isto tako želi iskoristiti ovu situaciju da izgladi odnose s ocem koji se s njom prepucava putem medija.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo Thomas Markle nedavno je izjavio kako žali svoju kćer i da smatra kako je nesretna u kraljevskoj obitelji. Istovremeno ju je preklinjao da mu se javi misleći kako će on skoro umrijeti zbog zdravstvenih problema sa srcem.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ljeto je idealno vrijeme da lijepa Meghan posjeti obitelj i prijatelje jer je već u listopadu očekuju nove kraljevske obveze. Sa suprugom Harryjem odlazi na službenu turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnom otočju u sklopu programa Invictus Games.