VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Evo koju je poruku Meghan Markle poslala neobičnom haljinom

18.07.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Meghan Markle, supruga princa Harryja, oduševljava modni svijet svojim mladenačkim stajlinzima, a sve je ponovno oduševila fantastičnim odabirom na londonskoj izložbi u povodu stotog rođendana legendarnog Nelsona Mandele

Lijepa vojvotkinja od Sussexa poznata je po svojoj ljubavi prema kanadskim dizajnerima, pa ni ovoga puta nije propustila podržati brendove države u kojoj je živjela nekoliko godina dok je snimala seriju 'Suits' i koju je, sudeći po svemu, jako zavoljela.

Tamnokosa se glumica prošetala u upečatljivoj kreaciji s potpisom brenda House Of Nonie, a svi su komentirali kako se Meghan vratila svom prepoznatljivom modnom izrazu koji je chic, ženstven i mladenački razigran.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U neobičnom 'hibridu' balonera i haljine bez rukava Meghan je držeći se za ruku sa suprugom, nazočila izložbi u čast obilježavanja 100. rođendana Nelsona Mandele, velikog borca protiv apartheida koji je preminuo 2013. godine, a rođen je 18. srpnja 1918. godine.

  • +10
Modni stil Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantnu kreaciju, ležerno utegnutu remenom, atraktivna Amerikanka začinila je salonkama, pismo-torbicom bez remena i svojim zaštitnim znakom - ležernom punđom, čiji su povratak britanski mediji slavodobitno popratili.

Modni znalci komentiraju kako je ovom kreacijom Meghan poslala i svojevrsnu političku poruku te je sasvim jasno na koji se stranu stavila u sukobu američkog predsjednika Donalda Trumpa i kanadskog premijera Justina Trudeau.

Inače, Meghan je nedugo nakon vjenčanja počela nositi blijedoružičastu nijansu koja je gotovo postala njezina nova omiljena boja, a nijansa ove ženstvene kreacije, mješavina bež i prljavoružičaste, pomalo je podsjetila upravo na tu boju.

  • +8
Meghan Markle u crnom odijelu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj stajling Meghan je upotpunila salonkama Dior, torbicom Mulberry i decentne naušnice Birks.

Brend iz kanadskog olimpijskog grada Calgaryja, odmah se na Twitteru pohvalio modnim odabirom lijepe Amerikanke, a nisu zaboravili ni zahvaliti se Jessici Mulroney, stilistici i dizajnerici koja je bliska prijateljica Meghan te je utjecala na evoluciju njezinog stila.

Dakako, dizajnerica i osnivačica kanadskog brenda House Of Nonie nije krila svoje oduševljenje što je nova modna ikona, vojvotkinja od Sussexa, nosila haljinu s njihovim potpisom.

'Vidjeti Meghan Markle kako graciozno nosi našu kreaciju bilo je više nego uzbudljivo. To nam je velika čast', rekla je Nina Kharey, utemeljiteljica i kreativna direktorica House Of Nonie.

Spomenuta haljina-baloner koju je Meghan kupila prošle godine prije nego što se preselila u Veliku Britaniju i koju je nosila u nekoliko prigoda, prodaje na web stranici brenda za nešto malo manje od 7 tisuća kuna.