POSVETA DIANI

Meghan Markle svim se silama trudila izgledati ležerno, no skupocjeni nakit kojim se okitila cijelu je priču bacio u vodu

28.10.2021 u 10:01

Bionic
Reading

U svom posljednjem pojavljivanju, preko video snimke nastale u dvorištu njihove luksuzne vile, Meghan Markle predstavila je novu slikovnicu koju je napravila, a iako se trudila izgledati ležerno, za što je odabrala traperice i svijetloplavu košulju, zbog nakita kojeg je stavila na sebe sve je palo u vodu

40-godišnja Meghan Markle, koja je u lipnju ove godine rodila djevojčicu Lilibet Dianu, a osim nje ima i starijeg sina Archieja, na YouTube kanalu 'Brightly Storytime' pročitala je dječju knjigu koju je sama napisala 'The Bench'. A iako se svim silama trudila izgledati ležerno, odjevena u omiljene traperice i košulju, smještena udobno u zelenilo dvorišta njihove obiteljske, luksuzne vile u Los Angelesu, nakit koji je stavila na sebe cijelu je priču 'bacio u vodu'.

Naime, vrijednost nakita kojeg je nosila u videu penje se do gotovo 3 milijuna kuna, a pojedini komadi iz bogate su kolekcije njezine pokojne svekrve, princeze Diane.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njoj u čast nosila je zlatni sat Cartier Tank vrijedan 150 tisuća kuna, a koji je Meghan poklonio princ Harry u samim počecima njihove veze. Taj sat dobro se uklopio sa 45 tisuća kuna vrijednom Cartierovom narukvicom iz kolekcije Love. Na ruci je imala i zlatnu tenisku narukvicu Jennifer Meyer, čija je cijena 20 tisuća kuna, dok je na prstu bio ružičasti prsten dizajnerice Lorraine Schwartz koji se procjenjuje na oko 400 tisuća kuna.

Meghan Markle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Taj prsten navodno je napravljen od dijamanata koje je Meghan i Harryju poklonio misteriozni donor s Bliskog Istoka, a osim njega tu je bio i zaručnički prsten čija je cijena oko 2,5 milijuna kuna.